dolandırıcı dolandırıcı diyen arkadaşda umarım almıştır da rahatlamıştır =S
firma yöneticisimin hayırdır niye zoruna gidiyor biz ne siteler gördük belki baskı yapmasak stok bitmiş olarak açılacaktı
herhangi bir bağım yok, hatta siteyide bura sayesinde gördüm üye oldum davetlerimle arkadaşları üye yaptım.
ancak site yeni ve belli aksaklıklar illaki olacak (face de yapılan büyük firmaların bile uygulamallarında aksaklıklar olduğunu düşünürsek.) hemen dolandırıcı vs. demeniz hoş değil sizde biliyorsunuzki şuan için iftira atmış oluyorsunuz, tabi bunun sebebide sitenin yeni olmasından kaynaklı ve daha önceki dolandırıcılık kandırmacalardan dolayı ancak yazdığınız mesajları incelerseniz çok ön yargılı davrandığınızı fark edeceğinizi umuyorum.
Birde internetde biraz araştırma yaparsanız site sahibininde kim olduğunu göreceksiniz.
Sitenin avukatı falan demeyin bana, işini şuan için iyi yapıyorsa ki bana göre şimdilik iyi yapıyor ilk ürün 2 gün sonra elime ulaştı bu da büyük ihtimalle öyle olacaktır. Yarın birgün işi bozarlarsa benim de tavrım illaki bu şekilde olmayacaktır.
Lütfen cevabınızı özelden atın konuyu katletmeyelim, amacından çıkmasın =)
ekleme :
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin