Gönderen Konu: Estee Lauder Supreme ile Paylaş Kazan Sonuçları  (Okunma sayısı 11253 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı gbkbma

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: Estee Lauder Supreme ile Paylaş Kazan Sonuçları
« Yanıtla #20 : 21 Mart 2012, 12:17:22 »
kazanmayı çok istyemiştim ama olmadı

Çevrimdışı hicazfasli

• Usta Kampanyacı
  • DESTEK İÇİN ÖM ATINIZ.
« Yanıtla #21 : 22 Mart 2012, 15:40:19 »
Kazananlara ayrıca mail geldi mi?

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #22 : 22 Mart 2012, 16:10:40 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Kazananlara ayrıca mail geldi mi?

hayır gelmedi ama zaten paylaşırken form doldurmuştuk..oyüzden mail göndermezler diye düşünüyorum
izgim

Çevrimdışı cangz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #23 : 15 Nisan 2012, 13:34:43 »
Arkadaşlar firmanın kargolama hatası yüzünden birçoğumuz kazandığımız halde hediyelerimizi alamadık.Ben face sayfasına yazmama rağmen geri dönüş yapılmadığı için  Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bu adrese şikat içerikli mail yolladım.Hediyesini alamayan varsa onlarda sesini duyursun.

Hediye miktarı veya ederi değil defalarca yazan olmasına rağmen birkez olsun geri dönüş yapılmaması nedeniyle haksızlığa uğramış hissediyorum. >:(

Çevrimdışı barbie06

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #24 : 15 Nisan 2012, 13:58:42 »
Arkadaşlar firmanın kargolama hatası yüzünden birçoğumuz kazandığımız halde hediyelerimizi alamadık.Ben face sayfasına yazmama rağmen geri dönüş yapılmadığı için  Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bu adrese şikat içerikli mail yolladım.Hediyesini alamayan varsa onlarda sesini duyursun.

Hediye miktarı veya ederi değil defalarca yazan olmasına rağmen birkez olsun geri dönüş yapılmaması nedeniyle haksızlığa uğramış hissediyorum. >:(
evet hataları yüzünden kargomu alamadım şubeye gıttım biraz tartışma sonucunda almayı başardım adım soyadım yanlış yazılmıştı sanki benim hatam

Çevrimdışı lusnika

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #25 : 15 Nisan 2012, 14:12:24 »

evet hataları yüzünden kargomu alamadım şubeye gıttım biraz tartışma sonucunda almayı başardım adım soyadım yanlış yazılmıştı sanki benim hatam

ben önceki supreme kampanyasında kazandım 1 ay bekledim daha dün geldi.. defalarca mail atmıştım... çarşamba gibi tel geldi ... uğraşmak lazım yaniiii

Çevrimdışı lusnika

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #26 : 15 Nisan 2012, 14:13:36 »

mng sorun çıkarmıyo aslında bu da senin şansın işte.... adres falan da yanlış olmuş hep...

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #27 : 15 Nisan 2012, 14:23:50 »
benim ilk başta gelmemişti kargom ve kendileri telefonla arayıp,aksaklıktan dolayı özürdileriz isimler karışmış vs.. demişlerdi.sonra arada 2-3 geçmesine rağmen yine gelmeyince sayfaya yazmıştım.tekrar aradılar hala gelmedi mi diye...ondan 1 gün sonra kargo elime ulaştı benim de ismimi 'Sinan' yazmışlar :) ama kargocu tanıyınca verdi kargomuzu..2-3 gün önce de estee den tekrar aradılar ulaştı mı diye..ben de ulaştı dedim..aslında ilgililer ve mutlaka hediyelerinizi gönderirler ama demekki bu adres kargo işi ile ilgilenen estee görevlisi karıştırmış eline yüzüne bulaştırmış..fakat dediğim gibi geç de olsa mutlaka gönderiyorlar ve 3 kez beni kendileri arayıp kargonuzu aldınız mı özür dileriz vs..diye aradılar..ilgililer yani
izgim

Çevrimdışı lusnika

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #28 : 15 Nisan 2012, 14:38:49 »
benim ilk başta gelmemişti kargom ve kendileri telefonla arayıp,aksaklıktan dolayı özürdileriz isimler karışmış vs.. demişlerdi.sonra arada 2-3 geçmesine rağmen yine gelmeyince sayfaya yazmıştım.tekrar aradılar hala gelmedi mi diye...ondan 1 gün sonra kargo elime ulaştı benim de ismimi 'Sinan' yazmışlar :) ama kargocu tanıyınca verdi kargomuzu..2-3 gün önce de estee den tekrar aradılar ulaştı mı diye..ben de ulaştı dedim..aslında ilgililer ve mutlaka hediyelerinizi gönderirler ama demekki bu adres kargo işi ile ilgilenen estee görevlisi karıştırmış eline yüzüne bulaştırmış..fakat dediğim gibi geç de olsa mutlaka gönderiyorlar ve 3 kez beni kendileri arayıp kargonuzu aldınız mı özür dileriz vs..diye aradılar..ilgililer yani

ilgilenmeleri güzel.... ama adres olayı baya karışmıiş ben annemin adresine de kazanmıştım benim adrese geldi hediyesi....

Çevrimdışı cangz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #29 : 15 Nisan 2012, 17:05:35 »
Ben kargoyla görüştüm veremeyiz dediler face sayfasına defalarca yazdım yaznıt gelmedi.Bu defa mail yazdım geri dönecekler mi bekliycem.