Gönderen Konu: Maggi Fırın kazanma şansı  (Okunma sayısı 6075 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı recemoni

• Acemi Kampanyacı
  • **
Maggi Fırın kazanma şansı
« : 19 Mart 2012, 19:22:59 »
Daha önce paylaşıldımı bilmiyorum ama marketlerdede görmedim hiç promosyonlu maggi paylaşım yinede.

Kampanya tarihleri arasında Türkiye genelinde promosyonlu Nestle Maggi 2’li ürünlerinden satın alarak ürün ambalajlarının içinde bulunan katılım şifresini, ad, soyad, adres bilgileriyle birlikte, aralarında birer boşluk bırakarak tüm GSM operatörlerinden 4544 kampanya hattına kısa mesaj ile gönderenlere Maggi Otlu Çeşni 30 gr, Maggi paprikalı Çeşni 34 gr, Maggi Acılı Baharatlı Çeşni 34 gr, Maggi Soğan Sarımsaklı Çeşni 34 gr, Maggi Fırında Kıymalı Makarna Harcı 38 gr, Maggi Fırında Ispanaklı Makarna Harcı 44 gr veya Maggi Fırında Arpa Şehriyeli Et Yahni Harcı 42 gr için bir(1) çekiliş hakkı verilecektir. Kısa mesaj katılımında ad soyad, adres ve telefon bilgisi eksik olanlara çekiliş hakkı verilmeyecektir. Kampanyaya kısa mesaj ile Avea, Turkcell, Vodafone operatörlerinin tüm aboneleri katılım yapılabilir. Kampanyaya kısa mesaj ile katılım Avea için KDV ve ÖİV dahil 0,50 TL, Turkcell için KDV ve ÖİV dahil 0,65 TL, Vodafone için KDV ve ÖİV dahil 0,40 TL olarak ücretlendirilir. Operatörler katılım mesajı birim fiyatlarında meydana gelecek değişiklikleri yansıtma hakkını saklı tutar. Gönderilen kısa mesaj katılımlarından aynı şifreye ait mükerrer katılımlar elenerek, ilk gönderilen kısa mesaj katılımı kabul edilecektir. İkramiyeler kısa mesaj katılımında ad soyad bilgisi bulunan katılımcıya verilecektir. Çekilişte 150 kişi Vestel MF-26 GR Midi Fırın ikramiyesi kazanacaktır.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
« Son Düzenleme: 19 Mart 2012, 19:40:31 Gönderen: diazem »
Hadiii bakalım , kolay gelsin :P

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
Ynt: Maggi Fırın kazanma şansı
« Yanıtla #1 : 19 Mart 2012, 19:34:14 »
daha dün 4 magi çorba aldım çorbalardan çıkmıyor demekki
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı tuanatugba1984

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 19 Mart 2012, 20:00:56 »
şu mesajla gönderme olayına ıck oluyorummm

Çevrimdışı recemoni

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #3 : 19 Mart 2012, 21:13:08 »
daha dün 4 magi çorba aldım çorbalardan çıkmıyor demekki

yok çorbalarda değil extra soslarında çıkıyormus fakat 2li paket diyor ben kipa+migros+denmar ve tansaşa baktım yok
Hadiii bakalım , kolay gelsin :P

Çevrimdışı öncevatan

• Usta Kampanyacı
  • Bol Bereketle Sağlıklı günler versin Rabbim
« Yanıtla #4 : 20 Mart 2012, 16:31:52 »
Hiç biyerde yok çok aradım ama yok Nestle aradım market isimleri verdi o marketlerde yok  Özel istek olursa market sipariş  veriyormuş Nestlede stokdada yokmuş sınırlı sayıda üretiyorlarmış satılmayan ürünmüş her market almıyor istanbulu aradım izmiri aradım antalyayıda aradım büyük marketlerde yok Maggi çeşni  telefonlada bizat arkadaşlarımı yönlerdim bolamadılar

Çevrimdışı tuanatugba1984

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 20 Mart 2012, 17:05:19 »
Hiç biyerde yok çok aradım ama yok Nestle aradım market isimleri verdi o marketlerde yok  Özel istek olursa market sipariş  veriyormuş Nestlede stokdada yokmuş sınırlı sayıda üretiyorlarmış satılmayan ürünmüş her market almıyor istanbulu aradım izmiri aradım antalyayıda aradım büyük marketlerde yok Maggi çeşni  telefonlada bizat arkadaşlarımı yönlerdim bolamadılar

bulamayalım diyemi yapmışlar yarışmayı bende gittim markete bulamadım

Çevrimdışı yeliz08

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 20 Mart 2012, 19:19:09 »
bakırköy civarında bende bulamadım. eğer bulabilen olursa haber verirse sevinirim.

Çevrimdışı simonbolivar

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 20 Mart 2012, 19:35:07 »
Adana'da bende bulamadım, bulan olursa yazarsa sevinirim

Çevrimdışı öncevatan

• Usta Kampanyacı
  • Bol Bereketle Sağlıklı günler versin Rabbim
« Yanıtla #8 : 20 Mart 2012, 19:51:49 »
Nestleye   SöyledimNeden ozan yapıyorsunuz böyle kamapanyayı  Her yerde bulunmuyan ürünü nasıl Çekiliş olur  dedim biz bilemeyiz  dediler

Çevrimdışı yeliz08

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 20 Mart 2012, 20:17:42 »
belki yeni başlamıştır dağıtımlar yavaş yavaş gelecktir marketlere. 2 hafta var daha