0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bana bulunduğunuz yerde bayimiz var diye email atmışlar. bende ilçedeyim diye cevap yazdım. kargo ücretini öderseniz gönderelim diye cevap yazmışlar. kabul ettim ama şu 35,000 tl ödeyen arkadaşa dönmez inşallah.
banada dedilerki büyükçekmecede bayilimiz var.hamile oldumu anadolu yakasından oraya gitmem için üç saat harcamam gerektini.eger kargoyla göndeebilceklerse göndermelerini istedim.dedilerki büyükçekmecedeki firmanın adresi telofonun falan vermişler burdan isteyin yardımcı olurlar kargo ücretini ödemek kaydıyla.telofon edip bana numune göndern demek garibime gitti bişey demedim bende.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbanada dedilerki büyükçekmecede bayilimiz var.hamile oldumu anadolu yakasından oraya gitmem için üç saat harcamam gerektini.eger kargoyla göndeebilceklerse göndermelerini istedim.dedilerki büyükçekmecedeki firmanın adresi telofonun falan vermişler burdan isteyin yardımcı olurlar kargo ücretini ödemek kaydıyla.telofon edip bana numune göndern demek garibime gitti bişey demedim bende.Ben arayıp istiyeyim sizin yerinize dilerseniz ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbanada dedilerki büyükçekmecede bayilimiz var.hamile oldumu anadolu yakasından oraya gitmem için üç saat harcamam gerektini.eger kargoyla göndeebilceklerse göndermelerini istedim.dedilerki büyükçekmecedeki firmanın adresi telofonun falan vermişler burdan isteyin yardımcı olurlar kargo ücretini ödemek kaydıyla.telofon edip bana numune göndern demek garibime gitti bişey demedim bende.Ben arayıp istiyeyim sizin yerinize dilerseniz ?banada istermisin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbanada dedilerki büyükçekmecede bayilimiz var.hamile oldumu anadolu yakasından oraya gitmem için üç saat harcamam gerektini.eger kargoyla göndeebilceklerse göndermelerini istedim.dedilerki büyükçekmecedeki firmanın adresi telofonun falan vermişler burdan isteyin yardımcı olurlar kargo ücretini ödemek kaydıyla.telofon edip bana numune göndern demek garibime gitti bişey demedim bende.Ben arayıp istiyeyim sizin yerinize dilerseniz ?banada istermisin hayır