0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
vay be kazanan 2 ,3 tane kazanıyor ben ise bol ödüllü bir kampanyadan kazanamıyorum o kadar şansızım yani kazananlara tebrikler..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinvay be kazanan 2 ,3 tane kazanıyor ben ise bol ödüllü bir kampanyadan kazanamıyorum o kadar şansızım yani kazananlara tebrikler.. aynen ben de kurudum buaralar çok şanssızım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinvay be kazanan 2 ,3 tane kazanıyor ben ise bol ödüllü bir kampanyadan kazanamıyorum o kadar şansızım yani kazananlara tebrikler.. aynen ben de kurudum buaralar çok şanssızım yalnız değilsiniz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinvay be kazanan 2 ,3 tane kazanıyor ben ise bol ödüllü bir kampanyadan kazanamıyorum o kadar şansızım yani kazananlara tebrikler.. aynen ben de kurudum buaralar çok şanssızım Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinvay be kazanan 2 ,3 tane kazanıyor ben ise bol ödüllü bir kampanyadan kazanamıyorum o kadar şansızım yani kazananlara tebrikler.. aynen ben de kurudum buaralar çok şanssızım yalnız değilsiniz arkadaşlar sizde olmasanız tek dileyim inşallah hepimizin şansı güler bir gün