Arkadaşlar uzun bir aradan sonra foruma girdim.
Yeni bir yarışma başlayacak ödül 1.000.000 tl. Ayrıntıları bana gelen şekilde aktarıyorum.
Yarışmanın yapımcısı hayal mahsulleri ofisi. Kanald de kazanmak için 1 dakika programını yapan firma.Yine kanald de olacak yarışma.Şimdi yarışmacı topluyorlar. İnternette form açılmadan ben buradan açayım dedim. direk ilk elden geldi bilgiler.
Yarışmamızın diğer yapılmış ve halen yapılmakta olan bilgi yarışmalarından farkı:
-Şimdiye dek hiçbir bilgi yarışması için şehirler dolaşılıp seçme yapılmadı.
-Şimdiye kadar hiçbir bilgi yarışması bu kadar çok para kazandırmadı.
-Şimdiye kadar hiçbir bilgi yarışmasının soruları önceden verilmedi.
Farkımızı anlattığım gibi yarışmamız önce belli şehirleri gezip eleme yapılarak başlayacak. Elemeler sonunda stüdyoda yarışacak finalistler belirlenmiş olacak. Stüdyo finalleri sonunda 1. olan yarışmacı ''1.000.000TL'' ödülün sahibi olacak.
Sorular 1 ay öncesine kadar internet ve gazete aracılığıyla halka dağıtılacak. Soru sayısını 10.000 ya da 11.111 olarak düşünüyoruz.
Yarışmacı adayları 1'i bay 2'si bayan 3 jüri üyemiz karşına çıkacaklar. Jüri üyelerinin yarışmadaki yeri, yarışmacı adaylarına soruları okumak.
Başvurmak isteyenler Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin mail adresine bilgilerini gönderebilirler.
Ad-soyad, meslek, okul, bölüm, yaş, hobiler, kardeş sayısı . 2-3 tane de fotoğraf .
Ayrıcı ayrıntılı bilgi almak isteyenler bu mail adresinden bilgi alabilirler.