ben bişe anlamadım bu ne şimdi sabah vardı ykb kod yeri trendyolda akşama alırım diye harcamamıştım,kardeşimin hesabında 20lira çeki vardı onla birleştirip bebişe bişeler alcaktım ya mail nereye atıyoruz
elindeki mevcut kampanya kodunu Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin adresine mail olarak gönderir misin ? Kontrol edelim hemen.
Not : Alıntı
bunlar neyi kontrol ediyo onu anlamadım ben...isim-soy isim mi? yoksa kod un geçerli olup olmadığımı?
kardeşimin çeki vardı bebekleri olucak battaniye için bekletiyodu.. mail attı ama sonuç yok.. kurunun yanında yaş da yandı..
bana yapı kredi ayın 20sinde ceki alabilirsiniz dedi ondan önce vermiyorlardı yeni üyelik olduğu için eger ayın 20sinde alamazsam cekecekleri var benden konusma kayıtlarını saklıyorum cunku
kardeşimin çeki vardı bebekleri olucak battaniye için bekletiyodu.. mail attı ama sonuç yok.. kurunun yanında yaş da yandı.. 
bende de 1 kod var. ama netten satın aldım.. ne olacak şimdi... kafam karıştı valla...
bende de 1 kod var. ama netten satın aldım.. ne olacak şimdi... kafam karıştı valla...
mail atmış. inceleyip döneceklermiş öyle yazmışlar ama bugünle birlikte 2 gün oldu bir sonuç yok..
mail atmış. inceleyip döneceklermiş öyle yazmışlar ama bugünle birlikte 2 gün oldu bir sonuç yok.. 
ya kod benim değil. mail atsam bi sorun çıkar mı ki? sonuçta netten aldım... senin kardeşinin adına mıydıu kod?
babamın kartınındı. olumsuz bir cevap vermemişler ama döneceğiz demişler halen cvp gelmedi bekliyoruz..
babamın kartınındı. olumsuz bir cevap vermemişler ama döneceğiz demişler halen cvp gelmedi bekliyoruz.. 
Neyse bakalım ne olacak... tşkler kardeş...
ya kod benim değil. mail atsam bi sorun çıkar mı ki? sonuçta netten aldım... senin kardeşinin adına mıydıu kod?
ya bu çek için mail geldiğind emisal arkdaş davetinden gelen satılamz vs. yazıo ama bunun içide geçerlimi bende bilmiom...eğer bir sonuç alırsanız yazarsanız sevinirim..
ya bu çek için mail geldiğind emisal arkdaş davetinden gelen satılamz vs. yazıo ama bunun içide geçerlimi bende bilmiom...eğer bir sonuç alırsanız yazarsanız sevinirim..
hediye deriz geçeriz kardeş te... neyse olan 20 tl ye olsun... sonucu yazarım...