money visayla çarşamba gününe kadar tansaşta sakıpağa 2 kg blok t.kaşar 1.80 e alınabiliyor.
yuh 2 kg kaşar peyniri 1.8 tl mi
aslında birazda toptan ve ya büfe,tekel,marketçilere hitap ediyor...yani ev alışverişiyle moneyvisanın hızına yetişmek zor üstelik bugün 2 kg yudum ege natürel sızma 7 liraydı 50 tl alışverişe nedense tansaşta ısrarla 45 gündür kaşar ölü fiyattan veriliyor ilk önce balkan kg 1.90 sonra akbel sütçü 2.90 a kg maliyetle verildi...şimdi en kalitelisi sakıpağa kg..0.90 kuruş.
way be dehşet indirim varmış kartı olan birini denk getirip almak lazım
yakın zamanda elit 60 gr.antep,badem,fındık,portakal vb draje 0.5 kuruşaydı hatta 8 marta
denk geldiğinde üste para verdi...parayla 2 liraya bu ürünü almam bedavaya gelince 8 koli aldım.
3 al 2 öde kampanyasından ben de faydalanmıştım.Moneylerin yüklenip yüklenmeyeceğini düşünürken aldığım elit drajelerin tüm puanları yüklendi.klewx'in dediği gibi ürünleri aldım üstüne daha fazla money kazandım.Artı Garantinin bana özel 150 liralık market alışverişine 10 lira bonus kampanyasından da faydalandım.Moneyvisa çok güzel bir kredi kartı.Herkese tavsiye ediyorum.Hem Garanti bankası'nın tüm kampanyalarından faydalanıyorsunuz,daha da önemlisi money topla money kazana katılabiliyorsunuz.Bu ay 2 moneyvisa kartımız şimdiden aylık 100 liralık limite yaklaşmış durumda.Tansaş'tan Sakıpağa kaşarı da alırsam süper olacak.
Moneyvisa'nın yıllık aidat bedeli 50 lira olup aidat yansıtılınca bankayı ararsanız alınan aidat yerine kartınıza money yüklüyorlar.Bilginiz olsun.