0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindevrimmmmmmmmmmmmmmmmmmm müjde 'ben de kazandım' sonunda ))tebrikler nasıl yaptın ben,im olmuyor.
devrimmmmmmmmmmmmmmmmmmm müjde 'ben de kazandım' sonunda ))
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindevrimmmmmmmmmmmmmmmmmmm müjde 'ben de kazandım' sonunda ))tebrikler nasıl yaptın ben,im olmuyor.aynen az önce ben de diyordum olmuyor bi türlü inş.ben de kazanırsam yazıcağım buraya demiştim ..bi 10 kez daha denedim oldu şimdi pes etmeyin mutlaka çıkar
hahaha teşekkür ederim devrimcim artık bu havai fişeklerle daha büyük ödüllere yelken açmak lazım dermişim ) şaka bi yana uğur getirdin ablacım,sana 'off olmuyor' dedim..ardından kaptım şampuanı.. oyüzden bu senin güzel iyi yüreğin sayesinde oldu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhahaha teşekkür ederim devrimcim artık bu havai fişeklerle daha büyük ödüllere yelken açmak lazım dermişim ) şaka bi yana uğur getirdin ablacım,sana 'off olmuyor' dedim..ardından kaptım şampuanı.. oyüzden bu senin güzel iyi yüreğin sayesinde oldu bana hala çıkmadı biriside bana uğur getirse.