Gönderen Konu: Dr Oetker'in küçük paketleriyle büyük hediyeler kazandılar...  (Okunma sayısı 14310 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı barbie06

• Usta Kampanyacı
yokum herzamanki gibi  ::)

Çevrimdışı premses

• Deneyimli Kampanyacı
Ya 20 ye yakın katılımla elde var sıfır ketıl bile çıkmamış yedekte bile yokum halbuki bu kampanyadan çok ümitliydim  :o

Çevrimdışı mystery

• Usta Kampanyacı
Ben son anda bir katılım yapmıştım ama olmamış.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı nisan34

• Usta Kampanyacı
Ya 20 ye yakın katılımla elde var sıfır ketıl bile çıkmamış yedekte bile yokum halbuki bu kampanyadan çok ümitliydim  :o

Bişeye ümit edince gerçekten olmuyo vallahi yaa bu nası bişeydir anlamadım? çok denedim gerçekten, hiç umut etmediğim çıkıyo,umut ettiğim garanti gözüyle baktığım şey olmuyo :-X
Çekilen Kahra Lûtuf, Çileye İhsanmı Desem?...

Çevrimdışı cloves

• Usta Kampanyacı
bu kettle için  katılım şifresini isteyeceklermi.? direk eve mi gönderecekler acaba.?

Çevrimdışı premses

• Deneyimli Kampanyacı

Bişeye ümit edince gerçekten olmuyo vallahi yaa bu nası bişeydir anlamadım? çok denedim gerçekten, hiç umut etmediğim çıkıyo,umut ettiğim garanti gözüyle baktığım şey olmuyo :-X

evet çok haklısınız şuan evde birsürü kabartma tozu ve vanilya var bari bir tane ketıl çıksaydıda kabartma tozunun parası cıksaydı neyse kısmet napalım

Çevrimdışı premses

• Deneyimli Kampanyacı
2000 ketıl bana cok fazla gıbı gelmıstı garantı bır tane cıkar dedım anneme daha cıkmadıgını soylemedım soylesem kızacak bukadar kabartma tozunu napıcaz kızım dıycek deyseydı barı dıycek  :D :D :D

Çevrimdışı czerkinli

• Usta Kampanyacı
söylemiyecektim ama kendim için 30 paket vanilya-kabartma tozu karbonat almıştım.annem ve ablam içinde ayrıca 10 ar adet.

sonuç, HÜÜSRAN    :'(

devam eden kampanyalarıma bekliyorum

Çevrimdışı düşler sokağı

• Usta Kampanyacı
su ısıtıcı için bişey yapmak gerekiyor muydu,aramak veya şifre göndermek gibi

Çevrimdışı SEMRAA

• Usta Kampanyacı
ben  bunları şikayet ettim fabrikalarına hala geri dönmediler  şikayetvara yazacağım reklam şirketi müdürü Dinçer Bey  de çok saygısız.
Kurallarında het kes 1 hediye kazanır diyor ama Resul.... kişi Hem midi fırın hem kettle kazanıyor üstelik asil ve yedek liste de de 4 kez ismi var
Normalde 4 ayrı kişinin ismi olması gerekir utanmasalar arabayı da aynı kişiye verecekler