Gönderen Konu: Ödüllü Anketler  (Okunma sayısı 3033 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı dh

• Usta Kampanyacı
Ödüllü Anketler
« : 12 Mayıs 2009, 00:19:36 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
İlgi duyduğunuz ürün ve konularla ilgili pazar araştırmalarına katılıp tüketici olarak bakış açınızı duyurmak, geleceğin ürünlerinde söz sahibi olmak ister misiniz?

Hem de bu araştırmalara katılmak karşılığında hediye ve ödüller kazanacaksınız desek?
İlgi duyduğunuz ürün ve konularla ilgili pazar araştırmalarına katılıp tüketici olarak bakış açınızı duyurmak, geleceğin ürünlerinde söz sahibi olmak ister misiniz?

Hem de bu araştırmalara katılmak karşılığında hediye ve ödüller kazanacaksınız desek?

Hemen Superkozmetik.com Araştırma Grubuna Katılın!

Superkozmetik.com ile İsveçli Araştırma Şirketi Cint AB arasında yapılan işbirliği ile artık anketlere katılarak çeşitli hediyeler kazanma şansına sahip olacaksınız. Üstelik seçimleriniz gelecekte kullanımınıza sunulacak çeşitli ürün ve hizmete yön verecek! Hemen katılmak için tıklayın.

Superkozmetik.com Araştırma Grubu Nedir?
Superkozmetik.com Araştırma Grubu, çeşitli firmaların pazar araştırmaları ile ürün ve hizmetlerine yön vermek amacıyla hazırlayacakları anket çalışmalarının yürütüleceği, bu çalışmalar karşılığında zaman zaman her üyeye küçük birer hediyenin verileceği, zaman zaman büyük ödüllerin çekilişler ile verileceği bir kullanıcı grubudur.

Nasıl Hediye Kazanacağım?
Her araştırma için özel olarak belirlenecek şartlara göre, hediye çekilişlerine katılma hakkı, doğrudan para ödülü veya bir hediye kazanacaksınız. Para ödüllerini dilerseniz biriktirerek alışveriş için kullanabilir, dilerseniz banka hesabınıza çekebilirsiniz.

Superkozmetik.com Araştırma Grubuna Katılmak Ücretli midir?
Araştırma Grubu'na katılmak tamamen ücretsizdir; aksine üyeler katıldıkları araştırmalar için çeşitli hediye ve ödüller kazanacaktır.

Kişisel Bilgilerim Güvende mi?
Superkozmetik.com Araştırma Grubu, Cint AB şirketi ile Pollemik.com arasındaki özel bir sözleşme çerçevesinde kurulmuştur. Gerek bu sözleşme, gerekse Cint'in üye olduğu uluslararası kurumların bağlayıcı kararları gereği kişisel bilgileriniz hiçbir şekilde üçüncü şahıslara veya araştırmacı kuruluşlara verilmeyecektir. Araştırmalar demografik bilgiler üzerinden yapılmakta, kişisel bilgiler sadece kimlik doğrulaması, hediye ve ödüllerin ulaştırılması, araştırma duyurularının yapılması için kullanılmaktadır.

Sistem Nasıl Çalışıyor?
Araştırma grubuna üye olduktan sonra, zaman zaman araştırmalara katılmak üzere davet alacaksınız. Sorular, alışveriş alışkanlıklarınız ve belirli bir ürün ya da hizmet ile ilgili davranışlarınız hakkında olacaktır. Araştırmalara katılma zorunluluğunuz bulunmadığı gibi, üyeliğinizi dilediğiniz zaman sonlandırmakta serbestsiniz.
Çok uzun mu oldu? ;D ;D ;D

Çevrimdışı Mp3DeLiSi

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Ödüllü Anketler
« Yanıtla #1 : 12 Mayıs 2009, 01:28:26 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
 ;D ;D ;D
 Çok uzun mu oldu?

Bayagı bi uzun . ama sonunu okudum. :D ;D
« Son Düzenleme: 12 Mayıs 2009, 01:30:57 Gönderen: Mp3DeLiSi »

Çevrimdışı vazir

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 12 Mayıs 2009, 01:34:28 »
ben bu siteye üyeyim baya bi zamandır. faydası olacaksa biraz detay vereyim istedim. bildiğim kadarıyla. yanlış da olabilir. arada bir anketimizi cevaplayın diye mail gönderimi yapıyorlar. fakat polemik araştırma grubu adına geliyor mail bilmiyorum nasıl işliyor, fakat, konuyu açan arkadaşın bahsettiği olay oldugundan hemen hemen eminim,
hiç zaman ayırıp anketlerine katılmadım ama üye olmuştum
ve geçmiş zamanlarda gelen bir maillerden birini aynen aşağıya yapıştırıyorum. yardımı olabilir. konuyu açan arkadaşa ayrıca teşekkür ediyorum. unutmuşumtum çoktan

== Pollemik.com Araştırma Grubu Anketi ==

Pollemik.com Araştırma Grubu'nun değerli bir üyesi olarak, fikirlerinize danışmak istiyoruz.

Bu anket yaklaşık 20 dakika sürecek.
Cevaplarınızın kaydedilmesi için lütfen anketin en sondaki "ileri" butonuna tıklamaya unutmayın.
Toplam 1.71 TRY Cint hesabınıza ödenecek.

Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak doğrudan ankete katılabilirsiniz:

Bağlantı çalışmazsa, gördüğünüz adresi internet tarayıcınızın adres satırına kopyalayıp yapıştırabilirsiniz.

Teşekkür ederiz!

-Pollemik.com Araştırma Grubu-

Çalışmaya katılmak isteğinize bağlıdır. Eğer katılamayacaksanız, aşağıdaki bağlantıya tıklayarak katılmayacağınızı bildirmenizi rica ederiz:

Herhangi bir sorunla karşılaştıysanız, veya soru ve önerileriniz varsa, lütfen aşağıdaki adresten Destek Merkezimize bir e-posta gönderiniz:

Zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz.

Bu ankete kendiniz katılmanız çok önemlidir. Cevaplarınız ise kesinlikle sizinle ilişkilendirilmeyecektir, anonimdir.

SSS(Sık Sorulan Sorular)

Herhangi bir sorunla karşılaştıysanız, veya soru ve önerileriniz varsa, lütfen aşağıdaki adresten Destek Merkezimize e-posta gönderiniz:
ÖzeR..

Çevrimdışı cemrem

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 12 Mayıs 2009, 01:35:49 »
teşekkürler :)

Çevrimdışı hako65

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 12 Mayıs 2009, 09:03:02 »