0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ne yani bu kampanyaya zenginler mi katılabilecek ¿ ben iphonesi olanları zengin olarak görüyorum da.zenginlerin çekilişle ne işi olur.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinne yani bu kampanyaya zenginler mi katılabilecek ¿ ben iphonesi olanları zengin olarak görüyorum da.zenginlerin çekilişle ne işi olur.Ne alaka.. ne iphone'lar gördüm msj atacak kontorleri yoktu, ne 3310'lar gördüm 1000'den aşağı kontorleri yoktu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinne yani bu kampanyaya zenginler mi katılabilecek ¿ ben iphonesi olanları zengin olarak görüyorum da.zenginlerin çekilişle ne işi olur.Ne alaka.. ne iphone'lar gördüm msj atacak kontorleri yoktu, ne 3310'lar gördüm 1000'den aşağı kontorleri yoktu hakkat sacmaladın dozer bey...olmadı yanı...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinne yani bu kampanyaya zenginler mi katılabilecek ¿ ben iphonesi olanları zengin olarak görüyorum da.zenginlerin çekilişle ne işi olur.Ne alaka.. ne iphone'lar gördüm msj atacak kontorleri yoktu, ne 3310'lar gördüm 1000'den aşağı kontorleri yoktu hakkat sacmaladın dozer bey...olmadı yanı...Yaw her iphone u olan niye zengin olsun. Ne saçma bir düşüncedir. Belki onu da çekiliş ile kazandı. Belki yurtdısından akrabası getirdi cuzzi fiyata. Belki iphone 3g kullanıyordur..
yok o degıl 3310 a guldum ama kanka hakkat yeter nedır bu e72 kullanıyorum ben bılmıyorum ozellıklerını,bır dıgerı samsung corby kullanıyordur kampanyacıdır katılamayacak mı?