0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintoplu halde 10 kişiyi birden davet edin.mesela yeni 4 arkadaş davet edince sonradan 6 tane daha davet ederseniz olmuyor galiba bana olmadı.50 Arkadaş davetine 5 çekiliş hakkı veriyo bi daha da çekiliş hakkı vermiyo herhalde bugün denedim vermedi ..toplu halde 1 defada yapmak lazım galibatoplu hale gerek yok ya 24 yap daha sonra 26 yap yine 5 çekiliş veriyo ben denedim sadece 1 çekiliş hakkı verdi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintoplu halde 10 kişiyi birden davet edin.mesela yeni 4 arkadaş davet edince sonradan 6 tane daha davet ederseniz olmuyor galiba bana olmadı.50 Arkadaş davetine 5 çekiliş hakkı veriyo bi daha da çekiliş hakkı vermiyo herhalde bugün denedim vermedi ..toplu halde 1 defada yapmak lazım galibatoplu hale gerek yok ya 24 yap daha sonra 26 yap yine 5 çekiliş veriyo
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintoplu halde 10 kişiyi birden davet edin.mesela yeni 4 arkadaş davet edince sonradan 6 tane daha davet ederseniz olmuyor galiba bana olmadı.50 Arkadaş davetine 5 çekiliş hakkı veriyo bi daha da çekiliş hakkı vermiyo herhalde bugün denedim vermedi ..toplu halde 1 defada yapmak lazım galiba
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintoplu halde 10 kişiyi birden davet edin.mesela yeni 4 arkadaş davet edince sonradan 6 tane daha davet ederseniz olmuyor galiba bana olmadı.50 Arkadaş davetine 5 çekiliş hakkı veriyo bi daha da çekiliş hakkı vermiyo herhalde bugün denedim vermedi ..
toplu halde 10 kişiyi birden davet edin.mesela yeni 4 arkadaş davet edince sonradan 6 tane daha davet ederseniz olmuyor galiba bana olmadı.
35.375 / 6 çekiliş hakkıBu puan normal mi? Daha fazla puan kazanan var mı?
ankarada avm lerde gıdıpte kodu alan yokmu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinankarada avm lerde gıdıpte kodu alan yokmuKod telefona geliyormuş sanırım