Gönderen Konu: Rexona Türkiye  (Okunma sayısı 41386 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı seldahalil007

• Usta Kampanyacı
Ynt: Rexona Türkiye
« Yanıtla #260 : 04 Mayıs 2012, 03:30:48 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
rexonam yüklenmedi kotona hediye almaya gittim haberleri yok sizde durum nedir?
ben neler çektim 1 ay boyunca kimsenin haberi yok. ne olduğunu bile bilmiyorlarki. KOTON MAĞAZA MÜDÜRÜ BANA ŞUNU SÖYLEDİ ! REXONA MI? HANIMEFENDİ BİZ KIYAFET SATIYORUZ FARKINDAMISINIZ ?
çok kırıcı ve çok üzücü.
bugün bana yarın SANA UNUTMA !

Çevrimdışı betush

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #261 : 04 Mayıs 2012, 14:39:01 »
rexonası yüklenmeyenler herhangi bir şey yaptı mı arkadaşlar ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin   izlemeye alır mısınız?

Çevrimdışı poet3333

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #262 : 04 Mayıs 2012, 22:11:18 »
rexonalar yüklenmiyor ama mail atınca cevap da gelmiyor rexonadan. salla gitsin rexonaya son

Çevrimdışı gunebakan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #263 : 07 Mayıs 2012, 23:56:15 »
ben de puanlarımla kotondan canta aldım ama nasıl olcak bellı degıl. istanbuldan bır koton subesı sectım o kadar.ne zaman gıdıp alıcam napıcam bellı degıl

bana kotondan nasıl  almam konusunda hiçbir mesaj gelmedi ?? ne yapacağız bilen var mı ?

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #264 : 07 Mayıs 2012, 23:58:05 »
ben de puanlarımla kotondan canta aldım ama nasıl olcak bellı degıl. istanbuldan bır koton subesı sectım o kadar.ne zaman gıdıp alıcam napıcam bellı degıl

bana kotondan nasıl  almam konusunda hiçbir mesaj gelmedi ?? ne yapacağız bilen var mı ?

direk gidin alın demişler facede ben korkuyorum dalga gecerler dıye :) bıraz beklıcem
:)

Çevrimdışı dumanoglu

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #265 : 08 Mayıs 2012, 11:23:43 »
eveli gün magazaya gittim gelmedi ürünler gelmeye başladı dediler adım yokmuş gelen paketlerde tel yazıyomuş ordan arayıp haber vericeklermiş gelip alabilirsiniz diye bakalım bende bekliyorum bi ayakkabıyla bluz almıştım

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
« Yanıtla #266 : 08 Mayıs 2012, 11:25:18 »
ben de bi deo attım ama mail filan yok ortada hala :/
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...

Çevrimdışı ultraerdem

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #267 : 08 Mayıs 2012, 15:53:00 »

hangi koton mağazasını seçtiyseniz oraya gidip sorun ürün geldi mi diye ben gidip aldım kotondan benim adıma seçtiğim ürünü göndermişler oraya.

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #268 : 09 Mayıs 2012, 22:26:59 »
Hediye sunum ve kullanım bilgileri:

Koton Hediyeleri:

Katılımcılar rexona.com.tr/siyahadavet ve/veya facebook/rexonaturkiye sayfasında yer alan kampanya uygulamasında, kazanacakları Rexona Crystal puanlarıyla Koton markasına ait ürünlerden birini talep ettiği takdirde, ilgili bölüme ‘beden ölçülerini ve ürünü teslim almak istediği mağaza bilgilerini’ belirtmek durumundadır. Katılımcının temin etmek istediği ürün, belirttiği mağazaya ulaştığında e-mail gönderimi suretiyle bilgilendirilecektir. Katılımcı, bilgilendirme e-maili kendisine ulaştıktan sonra 15 gün içerisinde hediyesini, kampanyaya kayıtlı olduğu kimlik bilgilerini içeren Nüfus Cüzdanının aslını beyan etmek suretiyle, hiçbir ücret ödemeksizin teslim alabilecektir. Katılımcının, beyan ettiği ölçü ve mağaza dışında ürün teslimi, kampanyaya konu olan ürünün dışında herhangi bir ürünü talep etme hakkı yoktur. Hediyeler stoklarla sınırlıdır. Hediyeleri, puanı ilk toplayan ve hediye için ilk başvuruda bulunan kişi kazanmayı hak eder. Stok bittikten sonra puan karşılığı hediye talebinde bulunulamaz ve hak iddia edilemez. Bu durumda katılımcının, mevcut puanı hediye çekilişi için kullanılabilir. Ürünün üretiminden kaynaklanan tüm sorunlardan ve aksaklıklardan Koton markası sorumludur. Unilever San. ve Tic. Türk A.Ş., DenizAjans ve MVV Yayıncılık sorumlu tutulamaz.

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #269 : 09 Mayıs 2012, 22:27:20 »
gelınce maıl atıcaklarmıs