0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbiraz evvel bebeği yatırırken aranmışım numara bu 02122258256 nereden aramış olabilirler tekrar aradığımda tanımlanmayan numara diyorbugünde beni ramış yetişemedim geri aranmıyor, lazımsa arar tekrar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbiraz evvel bebeği yatırırken aranmışım numara bu 02122258256 nereden aramış olabilirler tekrar aradığımda tanımlanmayan numara diyorbugünde beni ramış yetişemedim geri aranmıyor, lazımsa arar tekrar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbiraz evvel bebeği yatırırken aranmışım numara bu 02122258256 nereden aramış olabilirler tekrar aradığımda tanımlanmayan numara diyorbugünde beni ramış yetişemedim geri aranmıyor, lazımsa arar tekrar
biraz evvel bebeği yatırırken aranmışım numara bu 02122258256 nereden aramış olabilirler tekrar aradığımda tanımlanmayan numara diyor
0530 149 7794 bu numarayı bilen var mı? (Ben niye hiçbir arayanı duymuyorum ki?)
5327572222 yetişemedim Neydi bu?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin5327572222 yetişemedim Neydi bu?Turkcell Hizmet Hattı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin5327572222 yetişemedim Neydi bu?Turkcell Hizmet HattıNe için arıyorlar işte o asıl mesele