Gönderen Konu: Forumdan destek bekliyorum (atanamayan öğretmenler)  (Okunma sayısı 8101 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı medusazuu

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: Forumdan destek bekliyorum (atanamayan öğretmenler)
« Yanıtla #30 : 23 Aralık 2009, 11:07:18 »
aslında bende fizik öğretmeniyim, ancak atamam çıkmadı. kpss den bıktım artık. özel sektörde çalışıyorum. ingilizcem iyi olduğu için şimdiye kadar işsiz kalmadım.

bunun bu hale gelmesinin sebebi 98-99 yıllarında devletin ne bulursa öğretmen olarak atamasıdır. ziraat mühendisleri, hemşireler, 2 yıllık seramik bölümünü bitirenler dahi atandı. hatta biz 4. sınıfa geçtiğimizde bizden sonra gelip bizden önce mezun olan 2 yıllık bölümlerden çoğu kişi atandı. biz mezun olduk ve şok geçirdik... şimdi şırnak, ağrı, siirt gibi illerde öğretmenlik yapabilmek için deli gibi matematik, tarih, coğrafya, pedagojik formasyon çalışıyoruz. ben mezun olduğumdan bu yana okadar az fizikçi atandıki, bazı yıllar hiç yoktu, bi yıl 5 kişiydi, bir yıl 55 di şaşırmıştım.

arkadaşlarıma başarılar dilerim, ama öğretmenlik beklerken başka işleri değerlendirmemezlik etmeyin, zamanınıza yazık, emekliliğinizi, sigortanızıda düşünün...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

oy lütfennnn :)
oy verenler lütfen öm atın, takip edemiyorum oy verenleri.

Çevrimdışı janeozlem

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #31 : 23 Aralık 2009, 18:19:12 »
arkadaşlar şu linkten rica etsem bi destek verirmisiniz? biliyorum benim gibi şubat atamasını bekleyen çok öğretmen adayı arkadaşım var. lütfen bi 5 dk bakın şu linke:

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı sedadem

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #32 : 03 Ocak 2010, 00:05:08 »
ben atanalı 5 sene oldu iyiki atanmışım diyorum 77.5 puanla atanmıştım şimdi imkaznsız....
inşallah herşey gönlünüzce olur.....