0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKatılımcı:gülomLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKatılımcı:dilekaygunLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin Katılımcı:sahteLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKatılımcı:barricadeLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKatılımcı:cadiLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKatılımcı:balpötüşü oylar verildi.Banada verirseniz sevinirim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKatılımcı:gülomLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKatılımcı:dilekaygunLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin Katılımcı:sahteLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKatılımcı:barricadeLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKatılımcı:cadiLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKatılımcı:balpötüşü
oy veren herkese teşekkür ederim ama galiba 1 veren kişiyi buldum adını açıklamak istemiyorum ama yağtığının yanlış birşey olduğunu söylemek istiyorum sadece
DUYURU !! arkadaşlar bugüne kadar canımannemde verdiğiniz tüm oylar ve destekleriniz için teşekkür ederim.. 1 verenlere de teşekkür ederim 10 verenlere de... Fakat şunu farkettim ; favoricanımannem beni bozar !! henüz oylama başlayalı birkaç gün olmasına rağmen iki arkadaşla aramızda ufak bir kırgınlık oldu.. İnanın şu anda sinirden ağlıyorum Ben hayatım boyunca karıncayı dahi incitmekten korktum, hele de insanlarla papaz olmak ( hiç tanımasam bile ) isteyeceğim en son şey.. altın külçe verseler kimseyi kırmak istemem.. bu nedenle favoricanımannemde yarışmıyorum şuandan itibaren .. daha ilk günden iki kişi olduysa ilerleyen günlerde hırsla, sinirle ,düşünmeden daha bir çok şey söyleriz birbirimize, ve bu sayı artar.. Ben ağustosa kadar bunları yaşamak istemiyorum.. .. bu nedenle kalbini kırdığım kişi olduysa özür dilerim, benim kalbimi kıranları da ben unuttum.. hakedenin kazanması dileğiyle..Not: bana destek olan arkadaşlarım özelden yazarlarsa onlara destek olmaya devam edeceğim.. ama artık bana oy vermenize gerek yok.. tekrar teşekkür ederim...