0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana oy veren arkadaşlara teşekkür ediyorum özelden de oylara teşekkür edemedigim için burdan edeiyim alınmasın arkadaşlarım Hayatım teşekkür etmekle olmuyor işte, dikkat ettimde kimseyi oylamamışsın.. arkadaşlar şu bir gerçek bu sayfadan kimsye oy vermedim kimsenin de bana oy vermesini beklemiyorum ben özelden oy veren ve oy verdigim arkadaşlarım oluyor ben onlara teşekkür ettim ayrıca kulagıma gelen bir sözle ben modum diye bana oy verme zorunlulugu hisseden arkadaşlar varmış kesinlikle öyle bir şey söz konusu olamaz ben destegimi isterim normal üyeler gibi oy veren verir vermeyende benden yardım alamaz (herkesin yaptıgı gibi)oda gerçek benim tüm ö.m geçmişim durmakta kimin ne oldugunu biliyorum ayrıca burdan canan10 arkadaşıma çok teşekkür ederim yarışma başladıgından beri bir gün olsun beni es geçmedi bende ona katıldıgı kampanyada sonuna kadar destek olacagım Diger oy veren arkadaşlarımında hakkını yiyemem sonsuz teşekkürler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana oy veren arkadaşlara teşekkür ediyorum özelden de oylara teşekkür edemedigim için burdan edeiyim alınmasın arkadaşlarım Hayatım teşekkür etmekle olmuyor işte, dikkat ettimde kimseyi oylamamışsın..
bana oy veren arkadaşlara teşekkür ediyorum özelden de oylara teşekkür edemedigim için burdan edeiyim alınmasın arkadaşlarım