Trendyol
Ateliette'den şık bir ayakkabı kazanmak için YARIŞMAMIZA katılın! Ateliette butiğimizde 'Ayakkabı' , 'Bootie' ve 'Bot' kategorileri altında kaçar adet ürün bulunduğunu Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin'a mail atan 50. ve 100. kişi Ateliette butiğimizde bulunan görseldeki 'Ateliette Somon Ayakkabı TM505' isimli ayakkabıyı kazanıyor! İyi şanslar

Bu post altına girilen yanıtlar değerlendirmeye alınmayacaktır! Kazananları 18.00'da bu post altında açıklıyoruz, bizi izlemeye devam edin!
bootie 15 bot 7 buldum ben
ayakbı 84
bootıe 15
bot 7 yaptım
2 kısıye verıyorlar ne kadar az oda bana cıkmıyor katıldım ama hıc umıdım yok
2 kişiymiş sanmam ki çıksın ama şans tabi
Ateliette'nin sürpriz hediyeleri sahiplerini buldu! Ateliette butiğimizde 84 Ayakkabı, 15 Bootie ve 7 adet Bot bulunuyor. Hatice Ayaz ve Sibel Altınok, görseldeki Ateliette butiğimizde bulunan Ateliette Somon Ayakkabı TM505 isimli ayakkabıyı kazandınız, tebrikler! İstediğiniz numara ve güncel iletişim bilgilerinizi 'Ateliette Hediye' başlığıyla Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin'a mail atmanızı rica ediyoruz. trendyol'da her an sürpriz yarışmalar ile karşılaşabilirsiniz, bizi izlemeye devam edin!
vay sonunda olmuş

ayakkabıyı kazanmışım yaşasın