0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmetronet e geçtik 1 ay önce.. gb sınırı yok.. sınırsız.. ilk sene aylık 9,90, sonraki 2 sene 29 tl..ben de başvurmak istiyorum ama başvururken hangi seçeneği seçeceğim metronet sayfasındametronet kullanabilmek için oturduğunuz apartmanın metronet sistemi olması gerekiyor. metronet sistemi olan apartmanlarda da nerdeyse her hafta bir metro net görevlisi gelip kampanyalar hakkında bilgi veriyordu.. biz almıycaktık aslında wınn var diye ama ayda 9,90 sınırsız olunca aldık, telefondada internet paketim vardı aylık 14,5 onu iptal edip bunu aldım ..Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bizim aldığımız tarife bu.. 1. yıl 9,99 diğer 2 yıl 29.99
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmetronet e geçtik 1 ay önce.. gb sınırı yok.. sınırsız.. ilk sene aylık 9,90, sonraki 2 sene 29 tl..ben de başvurmak istiyorum ama başvururken hangi seçeneği seçeceğim metronet sayfasında
metronet e geçtik 1 ay önce.. gb sınırı yok.. sınırsız.. ilk sene aylık 9,90, sonraki 2 sene 29 tl..
TTnet 8 GB a kadar sınırsız -59 TL