Bu kampanya Bonnyfood A.Ş. tarafından Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 18.01.2012 tarihli ve B.07.I.MPİ.0.13.00.02–255-01-02/186-1513 sayılı izni ile 23.01.2012 (00:01)-28.02.2012 (23:59) tarihleri arasında düzenlenmiştir.
Kampanya tarihleri arasında Bonnyfood’a ait Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin internet sitesine ücretsiz girerek, ad-soyad, adres ve telefon bilgileri ile kayıt olduktan sonra tek seferde 80 TL ve katları tutarında (her 80 TL’lik alışveriş için bir çekiliş hakkı) alışveriş yapan tüketiciler bir çekiliş hakkı kazanacaklardır.
Çekilişte 1 kişi Volkswagen Golf 1,4 TSI Trendline Manuel 2012 model araç ikramiyesi kazanacaktır.
İkramiye özellikleri belirtilen içeriktedir. İkramiye görselleri ile verilecek ikramiyenin renk ve özellikleri farklılık gösterebilir.
Çekiliş 02.03.2012 tarihinde saat 11.00’da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Gülbahar M. Cemal Sururi Sokak Halim Meriç İş Merkezi No:25 Daire:40 Mecidiyeköy-İstanbul adresinde bulunan konferans salonunda noter huzurunda isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir.
Kazanan talihliler 07.03.2012 tarihli Radikal Gazetesi Türkiye baskısında duyurulacaktır.
Asil ve yedek talihliye taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır.
Postada meydana gelen gecikmelerden Bonnyfood A.Ş. sorumlu tutulamaz.
Asil talihli 22.03.2012 tarihine kadar, yedek talihli 06.04.2012 tarihine kadar kimliği ile U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri’ne başvurmaları halinde ikramiyelerini teslim almaya hak kazanacaklardır.
Bu tarihlere kadar kimliği ile başvurmayan talihliler ikramiyelerini teslim alamazlar. Kazanılan hak devredilemez, nakde veya mala çevrilemez.
Bu çekilişe Bonnyfood A.Ş. ve U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. çalışanları ile 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış olsalar dahi kazanmaları halinde ikramiyeleri verilmez.
KDV ve ÖTV dışında ikramiye ile ilgili tüm vergiler, yasal yükümlülükler ve harcamalar talihliye aittir. Bu çekilişe katılan herkes, yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır.
Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgiye 0212 212 40 30 nolu U2 Kampanya Danışma Hattından ulaşabilirsiniz.