Gönderen Konu: Axe etkisi - kelime oyunu kazananlar  (Okunma sayısı 1322 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
Axe etkisi - kelime oyunu kazananlar
« : 01 Mart 2012, 15:31:17 »
Oyunu kazanıp iPod'u kapan talihlimiz, 300'den fazla geçerli kelimeyle: Alper Bitirgen! Alper seni kutluyorum, yanına sözlük açıp bütün gece uğraşmışsın anladığım kadarıyla:))) Ama başta Furkan Aksın olmak üzere (çok emek harcamışsın sen de canım ya...) Kaan Karagöz, Kublilay Oğuz, Mert Muslu, Bertan Şahin, Esra Hoşgör, Ahmetcan Özen, Oytun Başaran, Tugay Yılmaz ve Onur Ayan gibi katılımcılara da ayrıca teşekkür ediyorum... Sizi de eli boş göndermeyeceğim merak etmeyin, ufak sürpriz hediyelerim olacak :)))

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: Axe etkisi - kelime oyunu kazananlar
« Yanıtla #1 : 01 Mart 2012, 16:37:05 »
Süpriz hediye kazanan arkadaşlar  mail yolluyorlar adres bilgileri için maillerinizi kontrol edin.
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
« Yanıtla #2 : 01 Mart 2012, 16:53:22 »
bende 140 küsür buldum diye seviniyordum  :D
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 01 Mart 2012, 17:09:45 »
Ben işi inada bindirmiştim nerdeyse sabaha kadar uğraştım en son 212 buldum ve yolladım. Ama 300 lü rakam bana inandırcı gelmedi ya kurallara uymadı yada başka bir iş var. Zaten kazanan kişi yorum yazmış profiline bakınca yeni açılmış bir profil gibi görünüyor. Bilmiyorum ordan 300 kelime çıkmaz i - ö - ç - ü - ş kullansan bile en fazla 290 falan olabilir. Ki madde sembolleri - yabancı kelimeler yasaktı listeyi yayınlamaları lazım umarım yayınlarlar bende çok merak ettim.
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı ulukol

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 01 Mart 2012, 17:16:20 »
Ben işi inada bindirmiştim nerdeyse sabaha kadar uğraştım en son 212 buldum ve yolladım. Ama 300 lü rakam bana inandırcı gelmedi ya kurallara uymadı yada başka bir iş var. Zaten kazanan kişi yorum yazmış profiline bakınca yeni açılmış bir profil gibi görünüyor. Bilmiyorum ordan 300 kelime çıkmaz i - ö - ç - ü - ş kullansan bile en fazla 290 falan olabilir. Ki madde sembolleri - yabancı kelimeler yasaktı listeyi yayınlamaları lazım umarım yayınlarlar bende çok merak ettim.
yayınlamaları için mesaj attım. bende 180 küsüre kadar çıkmıstım en fazla maximum 200 olurdu hatta bazılarınıda i kullandığım halde , lan türkçede 300 tane kelime yok neredeyse nerden bulunacak o kadar kelime neresinden uydurduysa artık
« Son Düzenleme: 01 Mart 2012, 17:17:10 Gönderen: ulukol »

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 01 Mart 2012, 17:20:38 »
Oturup sabaha kadar sözlükten tek tek bakıp yazdı desem yok yani orda kuralllara uygun 321 kelime çıkmaz. Listeyi umarım yayınlarlar.
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı bastat

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 01 Mart 2012, 18:31:18 »
Bende 206 tane bulup gönderdim listeye giremedim

Çevrimdışı enavci

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 01 Mart 2012, 18:35:51 »
liste nerede? Ben 250ye yakin buldum ama mail gelmedi

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #8 : 01 Mart 2012, 19:27:57 »
ben nasılsa en fazlayı beceremem diye uğraşmadım
ama 300 e  bravo demek istiyorum
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 01 Mart 2012, 20:18:37 »
200 lu rakamlar çıkıyor ben 212 buldum kurallara uygun olarak.  Ama 321' i  merak ettim. Umarım yayınlarlar listeyi 4 saat uğraştım kurallara göre olmalı diye bilmiyorum listeyi görmeden inanmam zor. 250 yapan arkadaş bence sayfada sor biri daha böyleydi sayfada sordu sonra onuda eklediler listeye.
Veritas = Aequitas