ben destek kısmına bakmıyorum pek
hiç konu açtırmadım burda
bakmak da aklıma gelmiyor açıkcası
özelden istenen oyları geri çevirmem tanımadığım yeni üyeler hariç
@okitya 60 küsür oy rakamı çok düşük ama geçen ay 50 rakamın altında tahminen 35 rakamıydı.ilk 20 ye kalan vardı ? artık tek tek oy verenleri not etmek lazım.
@sanko86 sana daha az verilmiş oktayın girme şansı hala var aslında 10 oy felan toplasa bence giere ilk 20 ye
ben işte herkes gibi tanımadıgım o kişilere oy için mesaj atamıyorum. ilk attıgım mesaj oy için olmadı hiç. Ama öyle olmak lazım. Bi ödül icin taviz vermeyecegim. Sadece benden oy istemişlere mesaj atıp istedim. O da yeterli degilse yapacak bişey yok
bana oy vermeyene bile veriyorum.örnek: adama oy ver diyorum vermiyor,sonra oy istiyor.birader bak sen bana vermemiştin ama ben sana veriyorum diyorum.kardeş kusura bakma görmemşimdir yada moralimin bozuk olduğu bir ana gelmiştir diyor.1 haftada 7 mesaj attım her günmü görmez.sonra aynı kişiye tekrar başka kampanyada oy ver diyorum gene oy vermiyor.sonra bakıyorum oy istiyor gene
kendileride katılıyor kampanyaya ama jüri seçecek işte sloganına yazdığına güvenemiyorki destek versin
@sanko86'da uygun görürse bu konu kaldırılsın... Fazla söze gerek yok..
Ben de destek vermiştim eşimden de verebilirdim ama aynı IP sorun olur diye sormadım bile, destek konusunda malesef ben de bunu çok yaşadım bana gelen kimseyi geri çevirmiyorum ama ben destek istediğim zaman belirli kişiler dışında kimse oy vermiyor cevap bile vermiyor ama hiç tanımadığım kişiler bile benden oy istiyor bir zamanlar bende liste yapmıştım oy istediklerim ve oy verenler vermeyenler diye oy vermeyenlere destek olmuycam artık dedim kendi kendime ama yapamadım, kimseyi geri çeviremiyorum keşke herkes daha duyarlı olsa.. Özel mesajda yollasaydınız keşke diğer üyelere umarım zaman vardır ve diğer katılımcılara yetişebilirsiniz
bugüne kadar tek bir kez gerek özel mesaj gerekse konu açarak hiç destek istemedim.ama isteyen herkese elimden geldiğince hep oy verdim.Dopingde sizlere de oy verdim ve hatta yine söylüyorum ilk 20 de olmanız halinde kesinlikle kazanırdınız.(bunu söylemiştim size) bu ay ki yarışma ilk ay ki gibi orda da @eyefive bilir 190 oyla 14-15 .sırada mı neydi siret..ve ben ona boşver 20.sırada da olsan sen 1.olacaksın demiştim.sonuçta yarışma jurili ve sıralama hiç önemli değil 20.sırada bile olsanız seçilebilirsiniz.son duruma bakmadım kimler var listede ama inş.forumdan birileri kazanır..bol şanslar diliyorum bence pes etmeyin
2. dönemde 70 küsür oyla 2. sırada bitirmiştim yarışmayı..bu sefer kampanyacılar baskın yaptı..şu an 90 oyla 10.yum..millet takas mıdır nedir ondan yapıyor sanırım..zar zor duruyorum listede umarım yarın geceye kadar düşmemeyi başarırım
siz ilk 20 de kalacaksınız gibi ve %90 kazanacaksınız bence.. şuan ilk 20 deki tek favorim sizin bilmeceniz kaldı
inşallah dedikleriniz olur

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim ilkem hanım..