Gönderen Konu: kontrol kalemi notbook cekiliş,i  (Okunma sayısı 1449 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı liverpooltorres

• Usta Kampanyacı
kontrol kalemi notbook cekiliş,i
« : 24 Şubat 2012, 10:46:37 »
kontrol kalemi notbook cekiliş,i

Kontrolkalemi.com ve Cofaso Mert Bilgi İşlem Firması işbirliğiyle düzenlenen çekilişle 2 forum üyesine hediye etmiş olduğumuz "Lenovo B560G 59-058644 Notebook ve lisanslı Microsoft Windows 7 Home" çekilişimiz sonuçlanmıştır. Çekiliş anı video kaydı olarak konuya eklenmiştir.

Lenovo B560G 59-058644 Notebook ve Microsoft Windows 7 Home kazanan üyelerimizi tebrik ediyorum.

Notebook kazanan asil üyelerimizin en kısa sürede "Adını soyadını, forumdaki kullanıcı adını, TC kimlik numarasını, telefon numarası ve açık adresini" eksiksiz olarak [Linkleri görebilmek için üye olunuz | ya da üyeliğinizi aktifleştiriniz.] adresine e-posta yolu ile ulaştırması gerekmektedir.

Çekilişi Kazanan Üyelerimiz
erdembattal - Lenovo Notebook
yncl - Lenovo Notebook

Yedek Talihlilerimiz
yusufakbudak - Lenovo Notebook
candemiruzun - Lenovo Notebook

Çekilişe Katılamayan Üyeler

Birden Fazla Başvuru
night89s, özfe, AhmetADANUR, ysnclskn, nevrotikstar, impartr, Poyraz1967, carmin, eses26, hasantutan, ugur67, teknobilim74, ozgurharan, hakanelt, atilla41, seco_
Geçersiz Kayıt Tarihi
gilindire, oguzkaganozt, turqopat, YARARMAN, aytserko, ceyeer, Kharon55
Yetersiz Mesaj Sayısı
cooldoubtless, yavuz67, j.u.b.a, xxxxx999, furkan_02, erko38, cnktrkcll, sarucabey, marikan, OzanCan, iskender86, osman1861, fb3434, IPv6, mk22099, isikmuratim, erenafacan, starmemoli, arminas1233, smuser8, Xeelbug, MooseMordecai, alphero93, ben yeşil, basketbolcu, fuatcan, Encoherans, FBI35, sertanunalan, yimenici, bymaximus17, guyratlee, imam69, faw, ceoxi, exodia, mardonius, hakian, cinoali, tudita, LethaLImpacT, cafanali, Tuffys, goxhell, mhmmtyc, fahria, hasan89, SkykhanFalcon, goyathla, ertp911, karizma_747474, caglar11, stigmata, coskunkaya, yerbudak, gokhan6116, yasarelmas, isahin, yasaronal, dracaena, memindefne, kadir_akkus, bay_miri, gereg, KodumS, aliazad, anilka31, drogba50, karayel83, sdf, tymsah_gfb, pusat21, omeq19, kasabilanka48, sunset1970, muratozmenler, soolhell, 215serdar217, erdaltaş2144, 756281, tugrulkoprulu

En geç 01.03.2012 tarihine kadar asil üyelerimizin bizimle temasa geçmemesi durumunda, çekilişte yedek olarak belirlenen üyelerimiz sırası ile Notebook ve işletim sistemini almaya hak kazanacaktır.
YoU wİlL nEvEr WaLk AlOnE

Çevrimdışı efetubi

• Usta Kampanyacı
  • aslında en iyisi boşwermektir herşeyi
Ynt: kontrol kalemi notbook cekiliş,i
« Yanıtla #1 : 24 Şubat 2012, 14:43:15 »
tebriklerrrrrrrr
│█║║█║║█║│█║│█║
²¹°¹³²efetubi¹³ °¹²
yapında bozukluk warsa benden mimari bekleme !!!

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 24 Şubat 2012, 14:47:47 »
tebrikler melekcim eşin kazanmış :) okadar yıl oldu bi laptop netbook kazanamadım ... inatla da yenisini satın almıyorum iyice eskidi laptopum ama pes etmedim bekliyorum :)
izgim

Çevrimdışı anermis

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #3 : 24 Şubat 2012, 14:53:21 »
eşim kazanmış şaşkınım haberim yoktu daha iki gün önce bana hediye olarakta laptop almıştı nasıl sevindim :DDDD

Çevrimdışı anermis

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #4 : 24 Şubat 2012, 14:55:02 »
ilkemmm valla katılıp duruyomuş bi haberdim ben katıldığından şaşkınım mutluyum 2vay sonra yurtdışına çıkacaktı iyi oldu haberleşiriz artık :D

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 24 Şubat 2012, 15:55:21 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ilkemmm valla katılıp duruyomuş bi haberdim ben katıldığından şaşkınım mutluyum 2vay sonra yurtdışına çıkacaktı iyi oldu haberleşiriz artık :D

ooo süper makbule geçmiş ozaman :) artık laptoplarınızla yazışırsınız .. şansın hep bol olsun  canım.
izgim

Çevrimdışı anermis

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #6 : 24 Şubat 2012, 20:58:18 »
evet çok mutlu oldum çünki sık sık yurt dişia çıkacak ve 3 ayda bir gidecekti ben mislina var diye gitmek istemiyordum eğitimini düşündüğüm için bu iş leylaya yarıyacak ona seviniyorum netbook u ona veririm artık :D