Gönderen Konu: Beyn'e slogan bul 4GB flash bellek kazan  (Okunma sayısı 4599 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı admin

• Forum Yöneticisi
  • Usta Kampanyacı
    • Her Gün Kampanya
Beyn'e slogan bul 4GB flash bellek kazan
« : 19 Ekim 2008, 10:05:22 »
Yarışma Konusu
Beyn'e yeni bir slogan bulmanızı isteyeceğim. Bu "Kafamdaki her şeyin bileşkesi!" sloganından artık pek hoşlanmadığımdan dolayı sloganı yeni temayla beraber değiştirmeye karar verdim (Evet, yeni bir tema üstünde de çalışıyorum.) ama aklıma düzgün bir slogan gelmedi. Ben de yaratıcı okurlara danışmaya karar verdim. Aslında bu ilk yarışmanın da alt konularından biriydi ama bu sefer bunu tek başına bir yarışma olarak sunmaya karar verdim.

Yarışma Ödülü
Ödül, Kingston marka, 4GB parmak bellek.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
------>Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı seker_lady

• Usta Kampanyacı
Ynt: Beyn'e slogan bul 4GB flash bellek kazan
« Yanıtla #1 : 19 Ekim 2008, 15:47:55 »
ödül tam bana göre ama slogan yok:S

Çevrimdışı kaderim

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 19 Ekim 2008, 22:12:21 »
tesekkürler......

Çevrimdışı nurselcagri

• Usta Kampanyacı
  • şans bizden yana olsun...
« Yanıtla #3 : 24 Ekim 2008, 03:31:04 »
admin 5-6 slogan yolladım.asıl adımı açıkça yazmamışım diye iptal ettiniz.benim bildiğim burası blog gibi birşey.sadece yorum bölümü ile size ulaşılıyor.orada da ne yazarsan herkes tarafından okunuyor.benimde açık kimliğimi yazmamam gayet doğal.kazanırsak o zaman bize ulaşırdınız.o kadar açık bilgi istiyorsasınız özel e-mail hesabından cevap toplama işini yürütün bence.ismimizi  her yerde deşifre etmeyelim ama değil mi? bir de şimdi tekrar baktım ben gibi sadece adını yazan diğerleri de varmışşş :(
« Son Düzenleme: 24 Ekim 2008, 03:36:18 Gönderen: nurselcagri »

Çevrimdışı admin

• Forum Yöneticisi
  • Usta Kampanyacı
    • Her Gün Kampanya
« Yanıtla #4 : 24 Ekim 2008, 15:28:05 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
admin 5-6 slogan yolladım.asıl adımı açıkça yazmamışım diye iptal ettiniz.benim bildiğim burası blog gibi birşey.sadece yorum bölümü ile size ulaşılıyor.orada da ne yazarsan herkes tarafından okunuyor.benimde açık kimliğimi yazmamam gayet doğal.kazanırsak o zaman bize ulaşırdınız.o kadar açık bilgi istiyorsasınız özel e-mail hesabından cevap toplama işini yürütün bence.ismimizi  her yerde deşifre etmeyelim ama değil mi? bir de şimdi tekrar baktım ben gibi sadece adını yazan diğerleri de varmışşş :(

Merhaba
şikayetinizi Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresinden iletebilirsiniz
------>Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı nurselcagri

• Usta Kampanyacı
  • şans bizden yana olsun...
« Yanıtla #5 : 25 Ekim 2008, 10:31:08 »
pardon ben siz düzenliyorsunuz sandım admin.yazının içeriğine bakınca yukarıda sizin ağzınızdan deniliyor gibi gelmişti.iyi  çalışmalar.