0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmouse kazanmışım tebrikler karecan sevindim senin macbook a uymaz ama gende olsun pc de var sende ama simini göremedim açıklama deşifre etmede başka isimle sanırsam
mouse kazanmışım
@smile resmi sol tarafa çekmeyi ya unuttum yada resimi tam göremedim.klavye seti ve kulaklık setide varmış bana göre en değerli hediye kulaklık seti.çünkü apple da kullanabileceğim tek o var
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmouse kazanmışım tebrikler karecan sevindim senin macbook a uymaz ama gende olsun pc de var sende ama simini göremedim açıklama deşifre etmede başka isimle sanırsam teşekkür ederimmm. aynen öyle beyime kazandım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin@smile resmi sol tarafa çekmeyi ya unuttum yada resimi tam göremedim.klavye seti ve kulaklık setide varmış bana göre en değerli hediye kulaklık seti.çünkü apple da kullanabileceğim tek o var iyi ki mac kullanıyorsun her fırsatta hava atmasan çatlardın sanırım Kayranın sınıfında da aynı muhabbetler var sende hangi pc var sende ne marka cep tel var yaş :11