Gönderen Konu: Merakla beklenen favoricanımannem sonuçları  (Okunma sayısı 19060 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
Ynt: Merakla beklenen favoricanımannem sonuçları
« Yanıtla #60 : 07 Mayıs 2009, 19:19:04 »
hayır ben bekliyorum yazan iki kişi söylesin kimlere haksızlık yapıldı o zaman konuşcaz bakalım
YGS , LYS ve benzeri sınavlardan dolayı kapalıyız !

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #61 : 07 Mayıs 2009, 19:19:36 »
Ha ayrıca haksızlık yapılan maaelsef 3 kişiydi onalrda kazdı.Anlamadıysan anlatayım.Neden o kadar 1 yemediğini bazi kişilerin.sekmeler acıp 1 1 1 veriolllardı vede  o birler yuzunden yerle bir oluyorduk.Araya araya kabul ettirdik o uyelikleri sildirdik.Ne oldu.Haksızlık yapilan ben ve benim gibiler haksızlık yapanların verdikleri 1 silinince hakkımızı aldık.Anlamadıysan aşailarda tam tanımı var olayın.Açtırmasınlar azımı 1 veriolar die etrafı gazlıcaklarına kendileri verdikleri 1 leri düşünsün bazıları.

Cekememzlikten çatlayıp iftiralar atmak yerine paylaşımcı olun surada.Bana çatır çatır yulzerce 1 verildi.Direkte yazdım zaten.Cahilliğin luzumu yok.5.44 iken 1297 idi oy veren kiş sayısı.en son oy sayım 697 oldu.Nerede bu 500 oy.Nerede o ahlaksızca hile ile 1 basip kıytırık kıytırık gezenler.Onlarımı savunuosun sen.
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #62 : 07 Mayıs 2009, 19:24:20 »
ben bunları isimden sonra söyliyecektim ama farketmez ...

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #63 : 08 Mayıs 2009, 17:32:29 »
ses yok arkadaşlardan ;D

şeymaaa

• Ziyaretçi
« Yanıtla #64 : 08 Mayıs 2009, 18:02:58 »
kazananlara tebrikler, iyi günlerde kullanın :)

Çevrimdışı selluka

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #65 : 09 Mayıs 2009, 11:10:55 »
a1ONEboy  süpersin, bir mesaj yazdım tebrik mesajı
ben bu şekilde tartışmak için yazmadım bu mesajı,gayet iyi niyetli bir tebrik mesajı,anlaşılmayan birşey yok,her kelimenin ardında bir ard niyet aramak kötü bişey bence,hepinize ayırt etmeden oy verdim,lütfen tartışmanın içine sokmaya çalışmayın beni,çünkü ben favori yarışmalarının hiçbirine katılmadım,katılmayıda düşünmüyorum,beni anlayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler anlamayanlarada saygı duyarım...
« Son Düzenleme: 09 Mayıs 2009, 11:16:45 Gönderen: selluka »

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #66 : 09 Mayıs 2009, 12:05:22 »
tamam tebriğini anladık kime haksızlık yapıldı onu söyle ben onu istiyorum tebrik etmemişsin demedim ben bide bari tebrik ediyosun tam tebrik et yok haksızlık olmuş falan filan senin dediğine göre biz haksızlıkla kazanmışız tebrik etsen ne olur etmesen ne olur ...

Çevrimdışı selluka

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #67 : 10 Mayıs 2009, 15:57:40 »
a1ONEboy  ben böyle tebrik ediyorum tamammıdır,lütfen benim yazdığım mesajları alıntı yapıp yargılama olurmu,benim yazdığım şey farklı senin anladıkların çok farklı,öyle anlıyorsan yapılacak birşey yok,kendimi anlatmak yada ispatlamak zorunda değilim, ne kadar açık sözlü bir insan olduğumu ve ima yapmayacağıımı forumda ve özel hayatımda beni tanıyanlar biliyor ve buda yeter bana, teşekkür ediyorum sanada,farklı düşününen insanlarda olacakki  hayatta  birşeyler katsın bize değilmi,uzatmıyalım daha fazla rica ediyorum

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #68 : 10 Mayıs 2009, 16:08:50 »
tamam teşekkürünü aldım ona bi sözüm yok eyvallah ama sen diyosun haksızlık madem fiyosun haksızlıkla aldın niye teşekkür ediyosun etme daha iyi hem kime haksızlık yapıldı :S onu anlamıyorum işte asıl bize haksızlık yapıldı siz neler uydurdunuz sonra

Çevrimdışı selluka

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #69 : 10 Mayıs 2009, 16:19:37 »
a1ONEboy   uzatmıyalım rica ediyorum,anlamak istediğin  gibi anla