Gönderen Konu: Daybuyday Vodafone Kullanıcılarına 20 Tl Çek Veriyor (50 tl alışveri limitli)  (Okunma sayısı 3484 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı pamukseker

• Usta Kampanyacı
  • Sabır şükür,dua açar her kapıyı
kargo hariçmi 50 tl olması lazım kargoyuda dahil edebiliyormuyuz 50 tl ye
Kaf dağı kadar yüksekte oIsan da, kefene sığacak kadar küçüksün. Unutma! Her şeyin bir hesabı var üzdüğün kadar üzüIürsün..

Çevrimdışı hndylmz

• Acemi Kampanyacı
  • **
kargo hariç 50 diye biliyorum

Çevrimdışı aktas533

• Acemi Kampanyacı
  • **
Arkadaşlar ben bu kampanyayı kullanarak bir nevresim takımı almıştım. Normalde alırken 40.80 tl yazıyordu. Fakat şimdi irsaliyeli faturaya bakınca 60.80 olduğunu gördüm. Bu kampanyayı kullanan ve benim gibiler var mı merak ediyorum.
Erkek devlettir; yönetir, korur, sahip çıkar.. Kadın millettir; devleti yalnızca "o" ayakta tutar.

Çevrimdışı numberone2000

• Usta Kampanyacı
İndirimsiz şeklini kesmiş olabilirler +20 tl olarak.
Bölüşürsek tok oluruz, Bölünürsek yok oluruz.

Çevrimdışı aktas533

• Acemi Kampanyacı
  • **
Evet öyle olmuş. Baktım kredi kartı bilgilerinde 40 görünüyor.
Erkek devlettir; yönetir, korur, sahip çıkar.. Kadın millettir; devleti yalnızca "o" ayakta tutar.

Çevrimdışı gizgizar

• Usta Kampanyacı
fikirsensin 10 tl çekiyle alışveriş yapanlar kontrol etsin faturalarını..gelen faturada ürün fiyatları düşmemiş,yani çeki kullandırmamışlar..fakat sitede kullanılmıştır yazıyor..4.69 yerine 14.69 kesmiş...sinir oldum.. >:(
müşteri hizmetleri de cevap vermiyor..dandik firma..

Çevrimdışı numberone2000

• Usta Kampanyacı
Hepsiburada = daybuyday cevap vermemeleri normal.
Bölüşürsek tok oluruz, Bölünürsek yok oluruz.

Çevrimdışı pamukseker

• Usta Kampanyacı
  • Sabır şükür,dua açar her kapıyı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
fikirsensin 10 tl çekiyle alışveriş yapanlar kontrol etsin faturalarını..gelen faturada ürün fiyatları düşmemiş,yani çeki kullandırmamışlar..fakat sitede kullanılmıştır yazıyor..4.69 yerine 14.69 kesmiş...sinir oldum.. >:(
müşteri hizmetleri de cevap vermiyor..dandik firma..

faturada öyle görünüyor geçen seferde öyleydi ama ekstrede normal düşülerek kesilmiş .
Kaf dağı kadar yüksekte oIsan da, kefene sığacak kadar küçüksün. Unutma! Her şeyin bir hesabı var üzdüğün kadar üzüIürsün..