Bu web sitesinin güvenlik sertifikasında sorun var. diye yazı çıkıyor facebook kesinlikle açılmıyor sizdede öylemii sadece bende mi böylee
Bu web sitesinin güvenlik sertifikasında sorun var. diye yazı çıkıyor facebook kesinlikle açılmıyor sizdede öylemii sadece bende mi böylee 
operamı kullanıyorsunuz ?
bilgisayarın tarihi veya saati geri ise böyle sorun verebiliyor kontrol edin güncelleme yapın bende hotmailde yapıyordu baktım tarih yanlıştı...
Evet sağolun bende siz demeden önce saatinin geri olduğunu farkettim

yeni tamire gitti geldi bilgisayar tarihi 2007 de kalmışş düzeltince sorun düzeldi.
:'(ya biz kablosuz modem aldık .Banada sertifika sorunu çıktı bide pc nin saatini değiştiremiyorum.Saati deiştirmek için gereken yetkiye sahip değilsiniz diyo bi yardım edinn lütfen.
ya yeri gelmişken, bende pc'yi kapatıp, fişini çektikten sonra tekrar açınca tarih 2008 oluyor :/ Acaba bios pilinde mi sorun var?
ya yeri gelmişken, bende pc'yi kapatıp, fişini çektikten sonra tekrar açınca tarih 2008 oluyor :/ Acaba bios pilinde mi sorun var?
olabilir, çıkarıp 10dk falan bekle yeniden tak
:'(ya biz kablosuz modem aldık .Banada sertifika sorunu çıktı bide pc nin saatini değiştiremiyorum.Saati deiştirmek için gereken yetkiye sahip değilsiniz diyo bi yardım edinn lütfen. 
senin için de böyle bişey buldum, modemle saatin alakası yok
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin