Gönderen Konu: Napolyon Sevgililer günü kazananları  (Okunma sayısı 1472 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
Ynt: Napolyon Sevgililer günü kazananları
« Yanıtla #10 : 24 Şubat 2012, 00:36:02 »
benim için zevkti..konu sen olunca candan öte oluyorum..bu sözler hiç yabancı değil..sahibi sensin ablam..Bende teşekkür ederim .. (:

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Seni , kalbin hiçbir zaman yalnız bırakmadı Sinem Ablam... Kocaman tebrikler...:D :D

teşekkürler devrimcim :) onurlandırıyorsun beni..inşallah darısı ve hatta çok daha güzel hediyeler senin olur biliyorsun bunu yürekten diliyorum canım kardeşim
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 24 Şubat 2012, 00:37:31 »
teşekkür ederim arkadaşlar,inşallah darısı sizlerin başına.ayrıca hayranı olduğum Mehmet Coskundeniz tarafından hikayemin birinciliğe layık görülmesi beni çok mutlu etti.
tebrikler gerçkten büyük başarı :) sizin bu jürili yarışmalarda çok özel bir kabiliyetiniz var kaybetmemeniz dileğiyle :)

çok teşekkür ederim :) sanırım bunun nedeni yıllardır çok kitap okumaktan ileri geliyor.ama yazmış olduğum hikaye gerçek tanışma hikayemizdi biraz da düzgün bir dille yazınca sanırım beğendiler.inşallah darısı sizlerin başına..
izgim

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #12 : 24 Şubat 2012, 00:43:30 »
yazı yazmak da bir sanattır..kelimelerle bir gecelik dans etmek herkesin yapacağı basit bir tür olamaz..Keza sende bu alanda iyi olduğunu defalarca kanıtladın ablam..Başarıların daim olsun derken diğer yazımda bir şeyi unuttuğumu fark ettim.."Maşallah" ! (:

teşekkür ederim arkadaşlar,inşallah darısı sizlerin başına.ayrıca hayranı olduğum Mehmet Coskundeniz tarafından hikayemin birinciliğe layık görülmesi beni çok mutlu etti.
tebrikler gerçkten büyük başarı :) sizin bu jürili yarışmalarda çok özel bir kabiliyetiniz var kaybetmemeniz dileğiyle :)

çok teşekkür ederim :) sanırım bunun nedeni yıllardır çok kitap okumaktan ileri geliyor.ama yazmış olduğum hikaye gerçek tanışma hikayemizdi biraz da düzgün bir dille yazınca sanırım beğendiler.inşallah darısı sizlerin başına..
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...