0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsıret mascara dedıgın rımeldır...bunlar fırca...bazı fırcaların uzerınde döner başlık oldugundan mascara fırcası dıye gecebılıyor...googledan da demek ıstedıgıme bakabılırsın...eger fırcaların orjınal ıse Estee Lauder ın fırcalarının en ıncelerı 40 tan baslar...içlerınden kırık uclu olanlar varsa o dıplıner ıcın ıste onlar 40 tl...evet orginal estee lauder fırçalar kıvrımlı ve düz fırça olarak ingilizce açıklaması var ama üşendim okumaya bunlar pratik bir kaç kullanımlık sanırım
sıret mascara dedıgın rımeldır...bunlar fırca...bazı fırcaların uzerınde döner başlık oldugundan mascara fırcası dıye gecebılıyor...googledan da demek ıstedıgıme bakabılırsın...eger fırcaların orjınal ıse Estee Lauder ın fırcalarının en ıncelerı 40 tan baslar...içlerınden kırık uclu olanlar varsa o dıplıner ıcın ıste onlar 40 tl...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsıret mascara dedıgın rımeldır...bunlar fırca...bazı fırcaların uzerınde döner başlık oldugundan mascara fırcası dıye gecebılıyor...googledan da demek ıstedıgıme bakabılırsın...eger fırcaların orjınal ıse Estee Lauder ın fırcalarının en ıncelerı 40 tan baslar...içlerınden kırık uclu olanlar varsa o dıplıner ıcın ıste onlar 40 tl...evet orginal estee lauder fırçalar kıvrımlı ve düz fırça olarak ingilizce açıklaması var ama üşendim okumaya bunlar pratik bir kaç kullanımlık sanırım uzman kısılerın kullandıgı markalardan ve eger dedıgın gıbı orjınalse gıttıgıdıyordan satabılırsın...cunku fırca cok onemlı makyaj ıcın...eger hesabın varsa satmaya basla
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsıret mascara dedıgın rımeldır...bunlar fırca...bazı fırcaların uzerınde döner başlık oldugundan mascara fırcası dıye gecebılıyor...googledan da demek ıstedıgıme bakabılırsın...eger fırcaların orjınal ıse Estee Lauder ın fırcalarının en ıncelerı 40 tan baslar...içlerınden kırık uclu olanlar varsa o dıplıner ıcın ıste onlar 40 tl...evet orginal estee lauder fırçalar kıvrımlı ve düz fırça olarak ingilizce açıklaması var ama üşendim okumaya bunlar pratik bir kaç kullanımlık sanırım uzman kısılerın kullandıgı markalardan ve eger dedıgın gıbı orjınalse gıttıgıdıyordan satabılırsın...cunku fırca cok onemlı makyaj ıcın...eger hesabın varsa satmaya basla evet orginal amerikan malı kağıtta estee lauder fırça mascara yazıyor.açıklamasıda var.tam sayısını bilmiyorum 100-150 arası. kargo dahil 55 liraya komple satsam hepsini nasıl fiyatı fazla uçmak istemiyorum
salı pazarından almş derler inanmazlar
yok ya first olmadı ama iz pesindeyim olcak insallah kendime kaparsam sanada denerim of course