sağolun bilgi için şimdi eşimi aradım oda arkadı vardı çok bilgiliymiş ona soracaktı o sakın lenovayı alma demiş bende burdaki yazılanları ilettim başkasınada soracak ama ben sizlere güveniyorum

bakalım akşam eşim eve gelsin onada okutayım burdakileri..
Bence biraz daha para verip daha iyisini alın. Sonuçta bir kere para veriliyor. Bütçe biraz daha açılsa daha güzel cihazlar bulunabilir.
evimde pc var sadece benm hevesimi alabilmem için alınacak bu notebook
benden size tavsiye acer exper casper almayın bunlar çöp toshiba adında para yüksek fiyat boş bilgisayar lenovo var arkadaşımda cd yok çoğu bilgisayarların tek tuşla format var onlarda test ettim onayladım otomatik windows kuruyorlar kendi kendilerine bunlar free dos ama geçen hafta pazarland ta indirim vardı %40 indirim yaptılar bu sizin gösterdiklerinizi 750 tl ye falan sattılar ama 3 taksite taksit olanakları yoktu... bilgisayar alıcaksanız 200 tl fazla verin asus alın asus un kalitesi sony de bile yok...
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinben bu bilgisayarı pazarland 1600 tl ye yegenime aldık işte kullanıyor şimdi...
Şirkette 2 tane asusum var. Allah düşmanıma vermesin. Öncelikle Sony sonrada servis kalitesinden dolayı dell.
Allah kimseyi asusun servisinin eline düşürmesin.
hayırlı olsun canım ben yardımcı olamadım ama güle güle kullan şimdiden
Lenova'yı almayacaksanız ben talibim.
Alacaksanız da şimdiden hayırlı olsun..
O linkteki Dell diğer linkteki Lenova'nın yanından geçemez, selam bile vermez,naber bile diyemez.
Herkes haddini bilecek.

(FreeDos en sevdiğimden.)