Weewell WMA121 Bebek Telsizi Kullanan varmı?
Weewell WMA121 Bebek Telsizi
100 metre iletişim mesafesi
Taşınabilir kompakt modern tasarım
2 kanal
Yumuşak anten yapısıyla güçlendirilmiş emniyet
Asma çengeli
Ses seviyesi kontrolü
Güç göstergesi
Kullanışlı kemer askısı
Taşınabilirliği desteklemek için için 3 adet AAA pil
2 Adaptör ve 3 adet şarj edilebilir pil
4 aylık oğlum için bunu alamayı düşünüyorum.Görüşler benim için önemli bilgi verirseniz sevinirim.
Yokmu bebek telsizi tavsiyesi?
ne amaçla kullanacaksınız telsizi acaba?birçok bebek ürünü doğru dürüst kullanılamadan bir kenara kaldırılıyor çünkü..evinizde gereksiz kalabalık yaratmayın o nedenle sordum..
ne amaçla kullanacaksınız telsizi acaba?birçok bebek ürünü doğru dürüst kullanılamadan bir kenara kaldırılıyor çünkü..evinizde gereksiz kalabalık yaratmayın o nedenle sordum..
4 aylık oğlum için Diyo ya..
4 Aylık oğlumun odası var. Bizde yatak odasından onu ağlarsa duymak istiyoruz.Telsizi onun yanına koyup ağlarca eşim onu yatak odasından duyacak amaç bu.
4 Aylık oğlumun odası var. Bizde yatak odasından onu ağlarsa duymak istiyoruz.Telsizi onun yanına koyup ağlarca eşim onu yatak odasından duyacak amaç bu.
anladım..telsizler frekans alırken bir gıcırtı çıkarabilir ve bu çocuğu uyandırabilir.yan yana odalardaysanız çekerler genelde.bizde vardı arçelik marka ve hiç kullanmadık.ona vereceğiniz parayla park yatak alın sizinle aynı odada yatsın en azından 1 yaşına kadar.0-1 yaş güven-güvensizlik dönemidir çünkü..
Weewell WMA121 Bebek Telsizi Kullanan varmı?

Weewell WMA121 Bebek Telsizi
100 metre iletişim mesafesi
Taşınabilir kompakt modern tasarım
2 kanal
Yumuşak anten yapısıyla güçlendirilmiş emniyet
Asma çengeli
Ses seviyesi kontrolü
Güç göstergesi
Kullanışlı kemer askısı
Taşınabilirliği desteklemek için için 3 adet AAA pil
2 Adaptör ve 3 adet şarj edilebilir pil
4 aylık oğlum için bunu alamayı düşünüyorum.Görüşler benim için önemli bilgi verirseniz sevinirim.
ben weewelin bir sonraki ürününü kullandım balkondan bile net duyabilyordum birde ağladığında ekranda ağlayan bebek çıkıyordu
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin ben bunu tavsşiye ederim
ben philips bebek telsizini kullandım çok memnundum bahçeliydi evimiz.bahçede uğraşırken ben kızım ağladığı zaman hemen giderdim.
Bu ürün fiyatı iyi geldi ondan bunu tercih etmeyi planladım ama sanırım bundan kullanan yok.
Ayrıca cevap verenlere teşekkürler.