0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin1 ykb çekine 5 kola kodu veriyorum, takas etmek isteyenlere duyurulur ben 7 kola kodu veriyorum.. kusra bakma Smile kardeş...zaten son 3 gün.... isteyen ulaşsın...pazar gününe özel bir kampanya bu.. haden bakalım...
1 ykb çekine 5 kola kodu veriyorum, takas etmek isteyenlere duyurulur
madem iş kızıştı bende o zaman 10 kod veriyorum..İkinizde kusura bakmayın dostlar..Benden daha fazla teklif sunmayı düşünen arkadaşa da saygılar.. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin1 ykb çekine 5 kola kodu veriyorum, takas etmek isteyenlere duyurulur ben 7 kola kodu veriyorum.. kusra bakma Smile kardeş...zaten son 3 gün.... isteyen ulaşsın...pazar gününe özel bir kampanya bu.. haden bakalım...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmadem iş kızıştı bende o zaman 10 kod veriyorum..İkinizde kusura bakmayın dostlar..Benden daha fazla teklif sunmayı düşünen arkadaşa da saygılar.. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin1 ykb çekine 5 kola kodu veriyorum, takas etmek isteyenlere duyurulur ben 7 kola kodu veriyorum.. kusra bakma Smile kardeş...zaten son 3 gün.... isteyen ulaşsın...pazar gününe özel bir kampanya bu.. haden bakalım... ihale kızıştı... açık ihale usulu iyi oldu valla:) ama ben çekiliyorum..valla 15 de veririm ama 15*18= 270 puan eder. oda 270/3=90 kapak eder. 90 kapağı girmesi dert...aslında 10*18=180, oda 180/3=60 kapak onu bile girmesi dert..göze alan versin. ha ban çek değil kapak kodu ver diyen varsa düşünürüz. ama ben çekildim
Evet katılıyorum..İşin en kötü yanıdır o kodları tanıtmak..Benimkisi sohbete renk katmaktı..İsteyen özelden ulaşırsa bu konuya dair yardımcı olabilirim..Hacım puanlarla ödüller ters orantılı..Eskiden daha bonkördü sevgili Coca-Cola..Neyse..Hayırlı geceler..
madem iş kızıştı bende o zaman 10 kod veriyorum..İkinizde kusura bakmayın dostlar..Benden daha fazla teklif sunmayı düşünen arkadaşa da saygılar..
ihale kızıştı... açık ihale usulu iyi oldu valla:) ama ben çekiliyorum..valla 15 de veririm ama 15*18= 270 puan eder. oda 270/3=90 kapak eder. 90 kapağı girmesi dert...aslında 10*18=180, oda 180/3=60 kapak onu bile girmesi dert..göze alan versin. ha ban çek değil kapak kodu ver diyen varsa düşünürüz. ama ben çekildim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinihale kızıştı... açık ihale usulu iyi oldu valla:) ama ben çekiliyorum..valla 15 de veririm ama 15*18= 270 puan eder. oda 270/3=90 kapak eder. 90 kapağı girmesi dert...aslında 10*18=180, oda 180/3=60 kapak onu bile girmesi dert..göze alan versin. ha ban çek değil kapak kodu ver diyen varsa düşünürüz. ama ben çekildim 1 haftada en çok 80 kapak girilebiliyor yani 90 kapak girmek için 2 haftaya ihtiyacın var
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinihale kızıştı... açık ihale usulu iyi oldu valla:) ama ben çekiliyorum..valla 15 de veririm ama 15*18= 270 puan eder. oda 270/3=90 kapak eder. 90 kapağı girmesi dert...aslında 10*18=180, oda 180/3=60 kapak onu bile girmesi dert..göze alan versin. ha ban çek değil kapak kodu ver diyen varsa düşünürüz. ama ben çekildim 1 haftada en çok 80 kapak girilebiliyor yani 90 kapak girmek için 2 haftaya ihtiyacın var hocam bende yüklü hesaplar var. 250-800-1100 puanlık... ufak tekleri saymıyorum..zamanında yüklemiştim zaten. şimdi isteselerde uğraşamam... ama hesabın doğru tabikide...