Gönderen Konu: Pelin Hyusein Gezenzi Sahtekarlığı  (Okunma sayısı 12848 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Smile

• Usta Kampanyacı
Ynt: Pelin Hyusein Gezenzi Sahtekarlığı
« Yanıtla #50 : 15 Şubat 2012, 00:36:15 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
İlk önce çökertmek istediğin adamın duvarına bayan nickiyle gideceksin..Adamla buluşmak için adres alıp evine gidip ağzını kıracaksın onun... Direk adamın evine gideceksin,,kapısına ...Battalgazinin torunu vankö gibi gideceksin akuuu vakk yapacaksın..Ver lan bilgisayarı diyeceksin..Neymiş yok biraz zehir fışkırt...vs. vs.
:D :D güzel edit :D

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
« Yanıtla #51 : 15 Şubat 2012, 07:45:31 »
cidden gezenzinin bu resimleri onaylaması buyuk hata bariz belli yani sen bu fotografları onlarada göndermişsindir mutlaka bu işin peşini bırakma bence

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #52 : 15 Şubat 2012, 08:17:57 »
başına gelene üzüldüm. Ben bu yarışmayı 31 Ocak'ta bitti sanıyordum. Kanıtlıyorsun zaten fotoların senin olduğunu. Hak yerini bulur inşallah. Kadındaki de büyük pişkinlik. zaten sahte oyla kazanıyor, praktikere gitme zahmetinde bile bulunmuyor. Bir de önlerde olan fotolardan çalıyor. O kadar pişkin.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı ysr86

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #53 : 15 Şubat 2012, 08:36:29 »
Piyasada namus, şeref yoksunu çok...

mustafa çirkinleşme lütfen :)

Çevrimdışı czerkinli

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #54 : 15 Şubat 2012, 08:39:03 »
insan yaşayarak tecrübe edinirmiş.işini sağlama almak istiyorsan bende dahil herkes , resimli yarışmalarda göndereceğimiz fotoya ufak bir işaret veya isim yazalım.çalınma riskine karşılık. sizin yaşadığınız olayda ispatlanır ama bu kadar büyümesi , insanların çirkinleşmesi hoş değil.

hepimizin başına gelebilir, üzüldüm bu duruma.içinizi ferah tutun.sin doğru durun eğri belasını bulur diye bir söz varya o misal.

devam eden kampanyalarıma bekliyorum

Çevrimdışı pelins

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #55 : 15 Şubat 2012, 08:58:20 »
Geçmiş olsun oncelikle. Ben de begenililiere katılmıyorum bu tarz olaylarla gerek firma gerek kişiler açısından ugraşmak gereksiz gerginlik çünkü.

Bu arada aslında yarışmayı yapan firma olabilir ama ilgilenen 3-5 kişinin oldugu ajanslar. Yarısmanın face'teki sayfasında da cevap verenler dolayısı ile firma yetkilileri degil bu ajansta çalışanlar. Dolayısı ile A firmasının yarışması ile B firmasının yarısmasını aynı yer düzenliyor diyebiliriz. Bunların kimisi kibar ilgileniyor ve sorunu anında cözüyor, kimisi çözüyormus gibi yapıyor, kimisi aman en son gun bakarız diyor, kimisi ise muhtemelen firmadan aldıgı paraya bakıp haktı hukuktu ilgilenmiyor.

Yoksa tresan, cillitbang, turkcell vb yarışmalarda yaşanan haksızlık, saçmalık, düzensizlik üzerine yorumlar geldiginde "vay sen nasıl boyle dersin" gibi saçma kapışmalara hic bir şirket yetkilisi firmanın ismini kötüye çıkaracak diye girmez. Müşterilerine laf etmez.

Dİyecegim şu : face'ten degil firma üzerindeki iletişim hattından çözmeye çalışın. Durumu açıklayan mesajlar ve telefonlarla.

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #56 : 15 Şubat 2012, 09:04:01 »
adam lazımmı

Çevrimdışı isimyok000

• Usta Kampanyacı
  • ~ ~ eesrabirkann~ ~
« Yanıtla #57 : 15 Şubat 2012, 09:08:06 »
diazem geçmiş olsun. insanlar ne kadar düştüler böyle kampanyalar için, ne sahtekarlıklar dönüyor yazık günahtır ya!!!

Çevrimdışı berat

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #58 : 15 Şubat 2012, 09:23:45 »
sevgili diazem gecen hafta başıma gelenleri biliyosun insanlar artık kazanmak ve hazıra konmak için ellerinden geleni yapıyorlar.ama şu varki asla aglayanın malı gülene hayır etmez.sen sıkma canını dünyayıda kazansa senin sırtında o kişiden elbet bir gün cıkar bu ahlar

Çevrimdışı simge87

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #59 : 15 Şubat 2012, 09:24:48 »
Diazem çok geçmiş olsun çok emek harcadın ama bunlar her yerdeler artık :-X