0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben bu konuyu nasıl görmedim twitterdan sormuslar hala devam ediyor mu diyeumarim surer gamze hanimçok saolun bende rica edeceğim twitterdan bakalım nediyeceklerhenuz 1000 takipcisi olmamis
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben bu konuyu nasıl görmedim twitterdan sormuslar hala devam ediyor mu diyeumarim surer gamze hanimçok saolun bende rica edeceğim twitterdan bakalım nediyecekler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben bu konuyu nasıl görmedim twitterdan sormuslar hala devam ediyor mu diyeumarim surer gamze hanim
ben bu konuyu nasıl görmedim
Şimdi benim de geldi 5 TL ödedim,zaten bu eşarba da en fazla 5 TL verirdim, hiç beğenmedim,etiket fiyatı 89,5 TL alan da var demek ki bu fiyata nasıl oluyorsa..Yıllar önce 60 TL vermiştim bir armine Eşarba nerde onun kalitesi nerde bunun kalitesi?
200 kişi nerden belli bende eşarp istemiştim.ama nasıl bileyim kazandığımı mail mi geldi sizlere?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinŞimdi benim de geldi 5 TL ödedim,zaten bu eşarba da en fazla 5 TL verirdim, hiç beğenmedim,etiket fiyatı 89,5 TL alan da var demek ki bu fiyata nasıl oluyorsa..Yıllar önce 60 TL vermiştim bir armine Eşarba nerde onun kalitesi nerde bunun kalitesi?İpek değil mi? Fotograf koyabilir misin? Kuzenimde sevmemiş ona geleni.