Sevgili Letoonia Life takipçileri,
"Letoonia'da Tatil Aşk'tır" Facebook Evlilik Teklifi yarışmamızın ve "Yaratıcı Sevgili Başkadır" Twitter yarışmamızın kazananları belli olmuştur.
Facebook yarışmamızın birincisi aşağıdaki evlilik teklifi ile Sn. Taner Yılmaz;
“merhaba,
ben aşkımı havaya uçurmak istiyorum.
sevgilimle türkiye'de tanıştık ve eğitimimizi yaklaşık iki yıldır almanya'da farklı şehirlerde devam ettiriyoruz. mart ayı başında da birlikte kısa bir tatil yapma planımız var. Fethiye babadağı'nda ikimiz de uzun süredir yamaç paraşütü eğitimi almak istiyoruz. bu eğitimin ardından birlikte yapacağımız ilk uçuşta, fethiye'nin olağanüstü günbatımında ona kumsalda taşlarla dev boyutlarda yazılmış "benimle evlenir misin?" yazısını göstererek binlerce metre yükseklikte ona evlilk teklifi yapmak istiyorum. elbette bunun için biraz hazırlık gerekli. özellikle paraşütle sahile indikten sonra romantik bir müzik, şampanya ve yüzük eşliğinde teklifi ve olası olumlu cevabı kutlayabiliriz.”
Twitter yarışmamızın birincisi #YaraticiSevgili aşağıdaki tweet'i ile Sn. Yağmur Sucu'dur.
“#YaraticiSevgili hep düşünüp monoton bir ilişki yasamamaya sebep olan akıllı sevgilidir.”
Kazananları tebrik ediyor, tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyoruz:)
Taner Bey ve Yağmur Hanım, ödüller ile ilgili detaylar için size ulaşabileceğimiz iletişim bilgilerinizi Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine mail atarak bildirmenizi rica ediyoruz.
Facebook takipçilerimize özel sürprizlerimiz için bizi takip etmeye devam edin.

Saygı ve sevgilerimizle,
Letoonia Resorts