3 Aylık English Time kampanyası online eğitim paketi Sayfayı beğenen herkese hediye...
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
bandırmada yok en yakın bursada var
Şubelerimizde kayıt yaptıran herkese şeklinde bir açıklama var, bu biraz şaibeli. Yani giden herkes hediyesini alamıyor, kayıt yaptıran alabiliyor diye anlıyorum. Bir set içinde kayıt yapmaya değer mi bilmem?
Şubelerimizde kayıt yaptıran herkese şeklinde bir açıklama var, bu biraz şaibeli. Yani giden herkes hediyesini alamıyor, kayıt yaptıran alabiliyor diye anlıyorum. Bir set içinde kayıt yapmaya değer mi bilmem?
Hayır kayıt yaptırana dediği kısım farklı indirim.. Sayfada dikkat ederseniz sayfayı beğenen herkese 3 aylık onlıne paket hedıye.. kayıt yaptıranlara başka paketler var detaylı incelemenizi öneririm..
şubeden hediyeyi al diyor ama online paket ne alakası var şubeyle
arkadaşlar sayfayı beğenen herkese online eğitim kartları kargo masrafı da az tutmaz değil mi? Online eğitim kartı verilecek şubeden..
ben bunu oğlum için istiyorum..Böyle sular seller gibi ingilizce konuşsun istiyorum.Şu formuda doldurdumda yarın son günmüş...şimdi ta kadıköye gidicem.ama kadıköyde hangi şubeye gidicem.ya gittiğimde yok kardeşim bitti derlerse.??bir de kendim gitmesemde eşimi yollasam olurmu?