Gönderen Konu: Doping Adsl Slogan Yarışması 2.Etap Kazananları  (Okunma sayısı 2071 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
Ynt: Doping Adsl Slogan Yarışması 2.Etap Kazananları
« Yanıtla #10 : 10 Şubat 2012, 19:54:25 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
eyefive senin kazandığın yarışmadada ben sana oy verememiştim eşim vermişti ordan hatırlarsın  ;)

bir dahakine es geçmessin ödeşiriz  ;D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı harunn0

• Usta Kampanyacı
  • ...
« Yanıtla #11 : 11 Şubat 2012, 13:48:47 »
@harunn00 üzülme ilk forum zamanında 3 büyük kampanyayı bende kazanamamıştım umudum olmasına rağmen  ;) zamanla sende kazanırsın  ;)
inşallah
not: tşk butonu gelmiş çok güzel :)
...

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #12 : 13 Şubat 2012, 11:20:01 »
‎3. olan yarışmacımız Fehmi Gülşen'i Doping ADSL2+ olarak tebrik ederiz! 1.madde:İnsan bilgiyle barıştı, internet icat olalı DopingADSL2 ile internet hızı uçmalı. 2.madde: Bir telefon bir internet kim interneti telefon aboneliği olmadan kullanmak istiyorsa Doping ADSL2 kullanmadı bir telefon bir internet derdi son bulmalı. 3.madde:Kimse artık internet faturasını yatırmayı unutmamalı

‎2. olan yarışmacımız İlker Ünlü'yü Doping ADSL2+ olarak tebrik ederiz!
İnternet Cumhuriyeti Doping Anayasası: Madde 1:Doping ADSL2,tüm abonelerine dil,din,ırk cinsiyet ve benzeri sebeplerle ayrım gözetmeksizin HIZLI ve KESİNTİSİZ internet erişim hakkı verir. Madde 2:Doping ADSL2 kullanıcılarının,telefon aboneliği olmaksızın bağımsız bir şekilde internet kullanma özgürlüğü vardır ve bu özgürlükleri dokunulmaz, devredilmez, vazgeçilmez temel hak ve hürriyetlerdendir. Madde3: Doping anayasasının 1.maddesindeki hızlı ve kesintisiz internet hakkı ile 2.maddesindeki sabit telefon abonesi olmama özgürlüğü hakkındaki mezkur hükümler değiştirilemez ve değişitirilmesi teklif dahi edilemez.

1. olan yarışmacımız Onur Gök'ü Doping ADSL2+ olarak tebrik ederiz!
Internet Anayasası Madde 1- her kullanıcının interneti doping olmalıdır. Madde 2-her kullanıcının sınırsız internet özgürlüğü olmalıdır. Madde 3-iki kat hızlı ve kesintisiz internet hakkı sabit ücret ,telefon aboneliği gibi internete erişim hakkını zorlayan sebebler kaldırılarak tüm kullanıclara sağlanmalıdır.

Çevrimdışı SilentNight

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #13 : 13 Şubat 2012, 11:23:04 »
2.etap'dan gerçekten umutluydum.çünkü ilk 20 ye 3 tane madde sokmuştum..nasip değilmiş..fakat 3.etapda alacam ödülü buna inanıyorum :)

Çevrimdışı okitya

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 13 Şubat 2012, 11:26:13 »
Ayıptır sorması 3. Tur ne zaman başladı? Ne zaman bitecek?

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 13 Şubat 2012, 12:38:13 »
Ayıptır sorması 3. Tur ne zaman başladı? Ne zaman bitecek?

şubaat 1 de başladı 28 inde bitiyor.yada 29 tam bilmiyorum  ;)
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı okitya

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 13 Şubat 2012, 12:49:28 »
bnde katıldım, birazdan destek konusu isticem. şans dileyin  :P