arkadaşlar cvpları veriyorum gecenlerde yaptıgım hatadan dolayı güvenmeyen arkadaşlar olabilir ama biliyosunuz dermalojica da her sorudan sonra dogru ya da yanlış oldugu belirtiliyor

1.hormonlar
2.enflikasyonlar
3.ultracarming serum concentrate
4.yaşam tarzı
5.super rch repair
6.sabun içeren ürünler kullanmak
Yeni hafta yeni şans! Bu haftaki hediyemiz koyu renk halkaların ve çizgilerin görünümünü azaltan Total Eye Care. Yapmanız gereken tek şey sorduğumuz sorulardan altısına doğru cevap vermek. 6 soruyu doğru yanıtlayan her 25. kişi hediyemizi kazanma fırsatı yakalayacak. Geçen hafta katılıp kazanamadıysanız üzülmeyin, bu hafta tekrar katılıp ürünümüzü kazanma şansı yakalayabilirsiniz. Katılmak için tıklayın:
Dermalogica - Ödüllü Sorular
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
uygulamada sorun var sürekli sayfayı beğen uyarısı geliyo, sayfayı tekrar beğenmek lazım katılmak için
cevaplar için teşekkürler, ayrıca çok emin olduğumuz cevaplar bile bazen yanlış çıkabiliyor bunda kimse art niyet aramaz bence içiniz rahat olsun emeğinize sağlık
tşk ederim arkadaşım bu arada ben sorun yaşamadım uygulamada
Dermalogica ile Ödüllü Sorular uygulamamız sona erdi. Uygulamamızın son haftasında bizden Total Eye Care kazanan takipçilerimiz şöyle:
Sezgi Özdemir
Nükhet Şeren
Esra Boyraz
Aysel Sap
Özge Avcı
Gamze Özdemir
Büşra Şeker
Şule Kocaçınar
Behiye Tuğralı
Ebru Sıla
Kazananlarla mail yoluyla iletişime geçilecektir. Dermalogica Türkiye Facebook sayfasındaki sürprizlerimiz devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin!