Filli Boya'da çalışan biri olarak diyebilirim ki, Filli'nin tüm hediyeleri güzel oluyor
Filli Boya'da çalışan biri olarak diyebilirim ki, Filli'nin tüm hediyeleri güzel oluyor 
Ve çok hızlı gönderim yapıyorlar

Dün adres aldılar, bugün hediyeler geldi. Çok güzel bir paket yapılmış. Hepsi de çok güzel. Promosyon ürünü olan fil ve anahtarlık bile çok kaliteli.
Dün adres aldılar, bugün hediyeler geldi. Çok güzel bir paket yapılmış. Hepsi de çok güzel. Promosyon ürünü olan fil ve anahtarlık bile çok kaliteli.
Hemen hemen hepsi bende de var, o yüzden katılmadım. Ama eşim katıldı, belki birinci o olur, edebiyatı iyidir, belli mi olur:)
yoo size katılmıyorum
daha önceki kampanyadan bir anahtarlık bir tshirt birde filoloji diye gereksiz bir kitap kazanmıştım
güle güle kullan canım ve oku tabi:)
yoo size katılmıyorum
daha önceki kampanyadan bir anahtarlık bir tshirt birde filoloji diye gereksiz bir kitap kazanmıştım
Hediyelere bakınca sanki bayilerine yönelik bir yarışma yapmışlar gibi geldi bana. Genelde bu hediyeleri bayilerine gönderiyorlar. Facedeki bir kampanyada neden böyle bir hediye düşünmüşler onu bilemiyorum. Benim hediyelerinin güzel olduğunu söylemekteki kastım, pek fazla hesap yapmazlar, üçün beşin peşine düşmezler anlamındaydı tabi istisnalar olmuş anladığım kadarıyla:)
tebrikler filli beni sevmiyo