0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBizede verse ne iyi olur yaa yada tv kampanyası falan, çok güzel şeyler beğendim almam lazımmmmmm aha adananın zenginide geldi işte
Bizede verse ne iyi olur yaa yada tv kampanyası falan, çok güzel şeyler beğendim almam lazımmmmmm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBizede verse ne iyi olur yaa yada tv kampanyası falan, çok güzel şeyler beğendim almam lazımmmmmm aha adananın zenginide geldi işte Niye öyle didin ki şimdi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBizede verse ne iyi olur yaa yada tv kampanyası falan, çok güzel şeyler beğendim almam lazımmmmmm aha adananın zenginide geldi işte Niye öyle didin ki şimdi çukurovada pamuk tarlalarınız varmış duyum aldık
bir haller oldu en son ki havadis : Vip dükkan tüm hesaplara 10 TL çek tanımladı fakat 40 Tl üzeri alışverişler için geçerli..Zaten Kargo :5 TL .. (:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBizede verse ne iyi olur yaa yada tv kampanyası falan, çok güzel şeyler beğendim almam lazımmmmmm aha adananın zenginide geldi işte Niye öyle didin ki şimdi çukurovada pamuk tarlalarınız varmış duyum aldık Tüh yaa olmadı bu şimdi varlık içinde bide kampanyalara giriyor dicekler utandım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBizede verse ne iyi olur yaa yada tv kampanyası falan, çok güzel şeyler beğendim almam lazımmmmmm aha adananın zenginide geldi işte Niye öyle didin ki şimdi çukurovada pamuk tarlalarınız varmış duyum aldık Tüh yaa olmadı bu şimdi varlık içinde bide kampanyalara giriyor dicekler utandım yaaa işte boyle duymayacazmı sanmıştın