Gönderen Konu: Facebook tan bu arkadaşı çıkarın...  (Okunma sayısı 3031 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı actilki

• Usta Kampanyacı
Ynt: Facebook tan bu arkadaşı çıkarın...
« Yanıtla #20 : 08 Şubat 2012, 14:51:31 »
acaba eti cin oyuncagımı biri  çalmış olabılırmı herkese geldı bana gelmedı :D

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #21 : 08 Şubat 2012, 15:22:59 »
Bu kadarınada es doğrusu nasıl cesaret. Hakkınızı arayın firmaya ieltin ve bu kişinin dolandırıcı olup sizin adınıza sizin kazandığınız hediyeyi aldığını belirtin. Firma sizin katılım yaptığınız email adresiniz vb bilgileri zaten biliyordur firma ile görüşün peşini bırakmayın yoksa adınız geçen her kazandığınız ödülde bu şekilde davranmaya devam edebilir. Kendisinden hukuki olarak da şikayetçi olabilirsiniz kargo firmasından o kişinin teslim aldığına dair belge varsa ellerinde onu isteyin , firmayala görüşün durumu açıklayan bir ifade ile savcılığa başvurun. Büyük ihtimal dolandırıcık en kötü ihtimal hırsızlık kapsamında değerlendirilecektir. Umarım bir daha başınıza gelmez.
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı Marlboro

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #22 : 08 Şubat 2012, 15:32:56 »
teşekkürler arkadaşlar sayfayı bile beğenmemiş benim skor tahminim ile hediyeyi aldı ben muya ile görüştüm karışıklık olmuş en kısa zamanda hediye adresinize gelicek diye mail attı bu kişi ile görüşemedim hiç engellemiş beni 2 sayfasında da mersinli bir bayan biraz önce birisi yazdı bana barıştıyım sizi ne olcak bir terlikten bende sinir oldum hiç görüşmedim adamoda hakkında sayfasında bu olayı paylaştığı için dolandırıcı diyorlar gelsin diyorum bana söylesin o cesarette yok ortada hırsızlık var istesem tek dilekçe ile karşıma çıkartırım onu ama Allahın dan bulsun Allah onun belasını versin...

Çevrimdışı cangz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #23 : 08 Şubat 2012, 18:21:39 »
L,stemde yokmuş şikayet ettim bende.Bu resmen dolandırıcılık.

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #24 : 08 Şubat 2012, 18:44:36 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ben muya ile görüştüm 4 kere aynı adrese geldi nasıl karıştırdınız yanlşlık olmuş dedi adamın skor tahmini bile yok... muya siz birşey demeyin biz yenisini göndericez dedi benim haberim olmasa unutsam yada hediyemde gidicek açıkcası...

böylesine acımayacaksınız 2-3 dandik terlik için bu rezaleti yapandan bir sürü şey beklenir...bu kadarına pes diyorum..bence bu şansı savcılığa şikayet edin.ciddiyim o 2-3 terlik kazandım havadan diye düşünüyordur ama cezası çok büyük..ve bu durumu süreklilik arzettiği için her ayrı eyleminden dolayı zincirleme suç oluşur ver ayrı ayrı ceza verirlir..ben böyle bir durumda kesinlikle dava açardım.bu alenen hırsızlıktır.ayrıca isterseniz TCK yı açıp okuyabilirsiniz bu dolandırıcılığı internet araçlarını kullanarak işlediği için cezası artırırılır...hapis cezası bile alabilir..hırsızlığın büyüğü küçüğü olmaz diye boşuna demiyorlar..
izgim

Çevrimdışı KüL Kedisi

• Usta Kampanyacı
  • Uğur Böcüsü
« Yanıtla #25 : 08 Şubat 2012, 18:59:10 »
bende ekli değilmiş zaten  :-X

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #26 : 09 Şubat 2012, 02:53:39 »
Allah çıkartır onu nasılsa biryerlerinden:((
bende de yokmuş
sizede geçmiş olsun
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.