Gönderen Konu: t-box yılbaşında kazandığım hediyemi yollamadı.çok sinirliyim!!!  (Okunma sayısı 867 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı dorukk

• Acemi Kampanyacı
  • **
yılbaşında düzenenlenen yarışmasında atkı bere takımı kazanmışdım. herkesin hediyesi giderken benimkini yollmadılar ve türlü bahaneler uydurdular. evin adresini bulamadık(ki her kargo evimi kendi evi kadar iyi bilir)geldik evde yokdunuz,adresiniz yanlış,yeniden adres yollayın,bu hafta kesin yolluyoruz vs.... en sonunda bende sayfalarına ağız bir yazı yazdım. beni sayfalarından attılar.. insan kandırmak değilmidir bu. ben onalrın reklamını yapdım sayfamda. hakkımla kazandım...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
bana da göndermemişlerdi hediyemi..ve hatta ben duvara yazdığımda bu konuyu bir kaç kişi bana msj attı onlar kimseye hediyelerini yollamıyor bana da aynısını yaptılar sonra da sayfadan beni engellediler dediler..ben de bunun üzerine hediyemin gönderilmediğini 1,5 aydır bir çok kez oyalandığımı vs.. hepsini yazıp firmanın mail adresine gönderdim..aradan 1 hafta geçmeden hediyem elime ulaştı
izgim

Çevrimdışı mavilim

• Usta Kampanyacı
bende kazanmıştım atkı bere
hemen göndermişlerdi
çözülür inşallah

Çevrimdışı dorukk

• Acemi Kampanyacı
  • **
bana da göndermemişlerdi hediyemi..ve hatta ben duvara yazdığımda bu konuyu bir kaç kişi bana msj attı onlar kimseye hediyelerini yollamıyor bana da aynısını yaptılar sonra da sayfadan beni engellediler dediler..ben de bunun üzerine hediyemin gönderilmediğini 1,5 aydır bir çok kez oyalandığımı vs.. hepsini yazıp firmanın mail adresine gönderdim..aradan 1 hafta geçmeden hediyem elime ulaştı
aynı şekilde benide engellemişler sayfadan. bende şikayet var.com adahil olmka üzare yazdım.twetterdan yazdım. bi allahın kulu tınlamadı ya.. bu kadarmı kandırılır insan. hayır deki bana yollamıyorum de en azından oyalama ama değilmi? vallahi lanet ettim artık. gelsin takım bağışlıycam:D o derece bıkdırdılar beni..