Gönderen Konu: Tell Me More online İngilizce  (Okunma sayısı 987 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı OzleminO

• Usta Kampanyacı
Tell Me More online İngilizce
« : 07 Şubat 2012, 16:32:43 »
arkadaşlar Tell Me More” online İngilizce konusunda bilgisi olan varmı yada online eğitim alan...faydası olurmu ??
✿✿✿(◠‿◠)✿✿✿

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
Ynt: Tell Me More online İngilizce
« Yanıtla #1 : 07 Şubat 2012, 16:34:29 »
onlıne Ingılızce olaylarını ben onermıyorum...zor o iş...ama kendımden emınım vakıt ayırırım ogrenmem kolay olur dersenız deneyın...cok yerde var...cok kurs yapıyor bunu...setler alın ya da en ıyısı dınlemek,gormek ve yazmak yanı kurs...onu dusunun...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı OzleminO

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 07 Şubat 2012, 16:36:08 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
onlıne Ingılızce olaylarını ben onermıyorum...zor o iş...ama kendımden emınım vakıt ayırırım ogrenmem kolay olur dersenız deneyın...cok yerde var...cok kurs yapıyor bunu...setler alın ya da en ıyısı dınlemek,gormek ve yazmak yanı kurs...onu dusunun...

ya aslında zaman düşündürüyor benide ses tanıma sistemi varmış telaffuzu mükemmelleştirmek için bir de fiyatı uygun geldi 1250 den 59 tl ye ayrıca yanında 2 dil bedava kararsız kaldım
✿✿✿(◠‿◠)✿✿✿

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #3 : 07 Şubat 2012, 16:37:11 »

ya aslında zaman düşündürüyor benide ses tanıma sistemi varmış telaffuzu mükemmelleştirmek için bir de fiyatı uygun geldi 1250 den 59 tl ye ayrıca yanında 2 dil bedava kararsız kaldım
dedııgm gıbı ben onermıyorum ama karar sızın...yapabılırım dıyorsanız tercıh edın...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter