0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
5220 puan almışım o kadar bardak kırınca ben şimdi bardagı kazandımmı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende bardak istiyorum.. Meyhaneye fln gidemem walla aynen inşallah bardak kazanayım derken listenin dışına çıkmam hehehehe çıkmışım bile...
bende bardak istiyorum.. Meyhaneye fln gidemem walla
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinher hafta 2 tane bardak kazansak seti düzeriz kampanya bitene kadar 12. Bir yarışmacı yalnızca 1 (bir) kez ödül kazanabilir. Ödül kazanan yarışmacı, diğer haftalarda da yüksek puan alsa dahi, ödül kazanma hakları sıralamaya göre arkadan gelen diğer kişilere geçer.
her hafta 2 tane bardak kazansak seti düzeriz kampanya bitene kadar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinher hafta 2 tane bardak kazansak seti düzeriz kampanya bitene kadar 12. Bir yarışmacı yalnızca 1 (bir) kez ödül kazanabilir. Ödül kazanan yarışmacı, diğer haftalarda da yüksek puan alsa dahi, ödül kazanma hakları sıralamaya göre arkadan gelen diğer kişilere geçer. Aynı adrese farklı isimler kullansak olurmu acaba
arkadaşlar kaçıncı sırada olduğumuzu nerden görüyoruz ben göremedimde bilen yazsın yaa