0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinwhat?? 1400 cep tel iki sıfır fazla yazdın heraldehayır gayet doğru, ama hepsi onaysıznasıl onaylayacaksın ??niye yardım mı etcen ?hakikaten yaa neden bu kadar irdelediniz.. link 1 ay durdu alsaydınız ihtiyacınız kadar dimi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinwhat?? 1400 cep tel iki sıfır fazla yazdın heraldehayır gayet doğru, ama hepsi onaysıznasıl onaylayacaksın ??niye yardım mı etcen ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinwhat?? 1400 cep tel iki sıfır fazla yazdın heraldehayır gayet doğru, ama hepsi onaysıznasıl onaylayacaksın ??
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinwhat?? 1400 cep tel iki sıfır fazla yazdın heraldehayır gayet doğru, ama hepsi onaysız
what?? 1400 cep tel iki sıfır fazla yazdın heralde
güle güle kullanın..bende 40 tane aldım.. bez ve ıslak mendil alcam çok bez lazım.
hiçbişey gelmedi.yalan