0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sene sonuna doğru kargo bedava ile çekler birleşir.. ya da yazın sinek avladıkları dönemde.. bayramlarda birleşebilir.. geçen sene öyle olmuştu...
ben cok yakaladim o sayede 2-3 tlye bir suru sey aldim 10 tllik ceklerle suan kidsde hersey 9.90 butiginden kizima ayakkabi aldim havlular da guzel hamisler bakin bence
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben cok yakaladim o sayede 2-3 tlye bir suru sey aldim 10 tllik ceklerle suan kidsde hersey 9.90 butiginden kizima ayakkabi aldim havlular da guzel hamisler bakin bencebende o butikten kızlarıma pembe keten ayakkabı aldım taşlı.. iki ayakkabı 8 liraya geldi..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben cok yakaladim o sayede 2-3 tlye bir suru sey aldim 10 tllik ceklerle suan kidsde hersey 9.90 butiginden kizima ayakkabi aldim havlular da guzel hamisler bakin bencebende o butikten kızlarıma pembe keten ayakkabı aldım taşlı.. iki ayakkabı 8 liraya geldi.. o zaman pisti olacaklar ben de ondan aldim zevklerimiz benzermis fatoscugum gule gule giysinler