0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
nabersin gece yarasası avlanıyonmu napıyon
fazla şanslıyım herkes kaçıyo masadan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinnabersin gece yarasası avlanıyonmu napıyon Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinfazla şanslıyım herkes kaçıyo masadan avlanıyoz:)) ama müşteri avlıyorum ben... Gececiyiz bu hafta...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinnabersin gece yarasası avlanıyonmu napıyon Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinfazla şanslıyım herkes kaçıyo masadan avlanıyoz:)) ama müşteri avlıyorum ben... Gececiyiz bu hafta...Duyduğuma göre otel işletiyomuşsun kolay gelsin
ben bu gece istesemde uyuyamıyorum bu sene hasta olmadan kışı bitircem diye herkese hava yaparken fena üşüttüm hapşırmaktan ve baş ağrısından uyku uyuyamıyorum......
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben bu gece istesemde uyuyamıyorum bu sene hasta olmadan kışı bitircem diye herkese hava yaparken fena üşüttüm hapşırmaktan ve baş ağrısından uyku uyuyamıyorum......benical cold hap iç.ben içiyorum iyi geliyor geçmiş olsun birde bol limonlu isotlu biber ve domates salça karışımlı tel şehriye çorbası iç birebir söker atar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben bu gece istesemde uyuyamıyorum bu sene hasta olmadan kışı bitircem diye herkese hava yaparken fena üşüttüm hapşırmaktan ve baş ağrısından uyku uyuyamıyorum......benical cold hap iç.ben içiyorum iyi geliyor geçmiş olsun birde bol limonlu isotlu biber ve domates salça karışımlı tel şehriye çorbası iç birebir söker atar o haptan yok ama evde eşim bitkiçayı yaptı booool limonlu içtim ama 5 dk iyi oldum şimdi yine aynıyım. aman bana bişey olmaz demeyin sakın hastalanmayın fena bişey yaaa