Gönderen Konu: Faber-Castell ‎"0.5 ucu olan var mı?”uygulamasıyla ilgili  (Okunma sayısı 1171 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı clasnick

• Acemi Kampanyacı
  • **
facebook faber castell sayfasından böyle yazıyor yarışma bitince gerçeklen bakarlar mı? yoksa göz korkutmak için yazmışlardır. yorumlarınızı bekliyorum‎

"0.5 ucu olan var mı?”uygulamasında IP ve mail adresi kontrolü yapılmaktadır.Yapılan kontroller sonucu gerçek olmadığı ortaya çıkan hesap kullanıcıları diskalifiye edilecek ve konuyla ilgili mail adreslerine gerekli bilgilendirme yapılacaktır.

Teşekkürler,
Faber-Castell Türkiye

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
Ynt: Faber-Castell ‎"0.5 ucu olan var mı?”uygulamasıyla ilgili
« Yanıtla #1 : 26 Şubat 2012, 00:29:37 »
sanmam ama o uygulama yüzünden hesap kaybedebilirsin hiç bulaşma. adamlar bu yapılan uygulamanın facebook kullanım haklarında sıkıntı yaratacağını bilmeyecek kadar tecrübesiz olduklarına göre. ip kontrolü yapacaklarınıda sanmam ama sen genede tedbirini al ;)"
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı clasnick

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #2 : 26 Şubat 2012, 00:31:17 »
1.şuan 2700 yazmış ben 190:) ama hesap açarımda ıp sorunnn

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 26 Şubat 2012, 00:34:41 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
1.şuan 2700 yazmış ben 190:) ama hesap açarımda ıp sorunnn

hesap açtın diyelim.ip no kontrolüde yapmadılar.hileyle hurdayla kazandın.o kazandığın şey sana yar olurmu çıkar acısı bir yerden ;) bakarsın hayatında hayati önem taşıyan çok istediğin birşey gerçekleşmeyebilir sırf bu tutumun yüzünden.hakkınla kazan daima  ;)
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı clasnick

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #4 : 26 Şubat 2012, 00:56:37 »
o konuda haklısın :)